15 Δεκ 2012

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ


Εθνικός Αρχίπολης - Απόλλων Καλυθιών 1-1 (στοιχεία αγώνα από το xxsports.gr)
Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν Εθνικός και Απόλλων Καλυθιών σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του, πληρώνοντας όμως την επιπολαιότητα τους.
Καλύτερα ξεκίνησε το ματς ο Απόλλωνας που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο πιέζοντας και πετυχαίνοντας γκολ με την συμπλήρωση 20 λεπτών. Ήταν ο Φυλακούρης που βρήκε με κεφαλιά πάσα τον Κυριαζή κι αυτός με άψογο τελείωμα έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι καθ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο τέρμα. Στην επανάληψη ο Εθνικός ανέβηκε κυρίως με την είσοδο του Παπανθύμου στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να έχουν ωστόσο την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσα. Εν τέλη η δικαίωση για τους Αρχιπολενούς ήρθε στο 75΄ με τον Μπάρτζο να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στα τελευταία ο Απόλλων πατούσε και πάλι καλύτερα και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 90΄ με τον Μουτσοντέμι για να πάρει την νίκη.
Από τον Εθνικό ξεχώρισαν οι Μπάρτζος και Πανανθύμου για όσο αγωνίστηκε. Από τον Απόλλων καλοί ήταν οι Κυριαζής Γ, Κυριαζής Μ και Σαββούλης.
Απόλλων Καλυθιών (Κώστας Καμπούρης): Χατζηνικόλας, Φυλακούρης, Κίτσος, Σταυρής Σ (74΄ Πολυχρόνης), Βιτσέντζος, Συμεωνίδης, Δημητράς (60΄ Μαυρομούστακος, 85΄ Αλαχούζος), Κυριαζής Γ, Κυριαζής Μ, Μουτσοντέμι, Σάββουλης
*Με την ολοκλήρωση του 1ου γύρου ο Απόλλων βρίσκεται στην 7η θέση με 23 βαθμούς. Την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου (μετά την Πρωτοχρονιά) ο Απόλλων θα φιλοξενήσει στις Καλυθιές τη γειτονική Δόξα Ψίνθου.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...