18 Ιαν 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ

Την προσεχή Παρασκευή λήγει η προθεσμία για να γίνουν ενστάσεις σχετικά με τα λανθασμένα τετραγωνικά που υπάρχουν σε αρκετούς λογαριασμούς της ΔΕΗ και αφορούν κυρίως ακίνητα στην περιοχή Φαληρακίου.
Πέρα από τον αριθμό των τετραγωνικών οι ιδιοκτήτες πρέπει να προσέξουν και τον συντελεστή που τους επιβλήθηκε στο τελευταίο χαράτσι της ΔΕΗ.
Οσα ακίνητα βρίσκονται στο Φαληράκι επί της οδού Ερμού θα πληρώσουν τα τετραγωνικά μέτρα Χ 4 ευρώ.
Σε όλα τα υπόλοιπα ο συντελεστής είναι Χ3.
σε κάποιους λογαριασμούς από λάθος μπήκε συντελεστής Χ4 και σε ακίνητα εκτός της οδού Ερμή. Οσοι εντοπίσουν τέτοιο λάθος θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή να απευθυνθούν στις υπηρεσίες του δήμου και της ΔΕΗ. 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ "ΦΑΡΟ"


Το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου (ώρα 6.00) ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυθιών "Ο ΦΑΡΟΣ" θα πραγματοποιήσει εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Στις εκλογικές διαδικασίες μπορούν να συμμετάσχουν όσοι κάτοικοι Καλυθιών το επιθυμούν. Η συμμετοχή θα πρέπει να είναι μεγάλη για να μπορέσει ο σύλλογος να μπει σε νέα εποχή και να μπορέσει να πραγματοποιήσει ακόμη περισσότερες εκδηλώσεις.
Οι εκλογές θα γίνουν στην αίθουσα που υπάρχει πίσω από την εκκλησία των Καλυθιών.

ΟΙ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 2ου δημοτικού σχολείου Καλυθιών καλωσόρισαν το νέο έτος την περασμένη Παρασκευή κόβοντας ούτε μία... ούτε δύο... αλλά συνολικά εφτά βασιλόπιτες.
Οι βασιλόπιτες (νοστιμότατες απ΄ ότι πήρε το αυτί μου) φτιάχτηκαν από τις μαμάδες: Βέρα Μοσχόβη, Χρύσα Παπαγεωργίου, Δέσποινα Κώστα, Μαρία Σαββιού, τις ευχαριστούμε και ευχόμαστε η διάθεση προσφοράς να 'ναι πάντα ζωντανή μέσα τους αφού η "προσφορά" είναι ένα από τα μυστικά συστατικά για την συνταγή της ευτυχίας.
Οι τυχεροί μαθητές - μαθήτριες που βρήκαν τα φλουριά πήραν δωράκια που προσέφεραν τα καταστήματα: "Bon Bon", "Τρενάκι", "Euro Star" τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε χρόνια πολλά με... κέρδη τρελά!
Στους τυχερούς: Νικολέτα Χατζηγεωργίου, Αναστασία Τσίιτα, Χρυσάνθη Πήλιου, Μαρία Τσιάπη, Αντρι Μπεκιράι, Χρυσαβαλάντω Θέμελη ευχόμαστε να' ναι πάντα τυχεροί στη ζωή τους. Στην πίτα των εκπαιδευτικών το φλουρί έτυχε στην κυρία Βαρσαμίου. Αγάπη ολόψυχα από εμάς, το φλουρί που τηε έτυχε να 'ναι εκείνο της ζωής, μιας ζωής που να της φανερώνει πάντα το πιο χαμογελαστό της πρόσωπο
Και του Χρόνου
Για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων
Μάτα Βαγιανού

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...