13 Σεπ 2009

ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ


Απίστευτη φωτογραφία που το blog "δανείζεται" από το facebook. Το γήπεδο Καλυθιών καλυμμένο από χιόνι.
Επειδή διακρίνεται το σύστημα ποτίσματος που προφανώς άνοιξε για να λιώσει το χιόνι (ή το χαλάζι) η φωτογραφία πρέπει να είναι αφού τοποθετήθηκε χόρτο στο κεντρικό μας γήπεδο.
Οποιος γνωρίζει χρονιά ας γράψει κάτι.

Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΕΡΟΛ (ΠΟΙΟΤΗΤΑ...)




Αυτές τις ημέρες βρέθηκε ξανά κοντά μας ο φίλος Errol Vincent που για πολλά χρόνια εργάστηκε στο Φαληράκι και τώρα συμμετέχει, ως προπονητής στις Ακαδημίες της Chelsea.
Ο Errol παρακολούθησε τα τμήματα υποδομών του Απόλλωνα Καλυθιών και θα καταθέσει προτάσεις για τη βελτίωση των συνθηκών εκγύμνασης των μικρών παιδιών. Ποιότητα, όπως λέει ο ίδιος σε άπταιστα ελληνικά!

ΗΤΑΝ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ




















Περισσότερα από 180 παιδιά αγωνίστηκαν στο 1ο τουρνουά Υψώσεως Τιμίου Σταυρού που διοργάνωσαν την Κυριακή οι ακαδημίες του Απόλλωνα Καλυθιών. Το κεντρικό γήπεδο Καλυθιών γέμισε χρώματα, φωνές και για τέσσερις ώρες την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου φιλοξένησε μία αληθινή γιορτή ποδοσφαίρου.
Το τουρνουά των Ακαδημιών του Απόλλωνα Καλυθιών ήταν στα πλαίσια του εορτασμού για τη θρησκευτική εορτή του χωριού και έγινε με την στήριξη της εκκλησιαστικής επιτροπής Καλυθιών.
Στη διοργάνωση συνέβαλαν επίσης ο Ερμής Καλυθιών, ο ΔΟΑΝ Καλλιθέας και η ΕΠΣΔ.
Το τουρνουά παρακολούθησαν δεκάδες γονείς και συγγενείς των μικρών άσσων που χειροκρότησαν τις προσπάθειες.
Η ΕΠΣΔ εκπροσωπήθηκε από τους Τάσο Ψυλλάκη, Γιάννη Μιχελαράκη και Γιάννη Παυλίδη.
Παρών στο γήπεδο και ο συνεργάτης των ακαδημιών Errol Vincent ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια επισκέπτεται το Φαληράκι για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο Άγγλος τεχνικός αντάλλαξε απόψεις με τους τεχνικούς των ακαδημιών του Απόλλωνα, του Ερμή, του Διγενή και του Αστέρα Παστίδας, ενώ συζήτηση με τους παράγοντες της Ακαδημίας του Απόλλωνα Καλυθιών τρόπους αναβάθμισης των τμημάτων υποδομής.
Να σημειωθεί ότι οι Ακαδημίες του Απόλλωνα Καλυθιών βράβευσαν τον προπονητή Λευτέρη Σταυρή για την πολυετή προσφορά του στο Ροδίτικο ποδόσφαιρο.
Τα αποτελέσματα:

Γεννηθέντες από το 2000 και μετά

Ερμής – Απόλλων Καλυθιών 3-1

Γεννηθέντες τα έτη 2001-2002

Ερμής Καλυθιών-Απόλλων Καλυθιών 7-1

Γεννηθέντες 1997-1998

Απόλλων Καλυθιών-Διγενής Κοσκινού 0-6
Ερμής Καλυθιών-Αστέρας Παστίδας 1-6
Απόλλων Καλυθιών-Αστέρας Παστίδας 0-3
Ερμής Καλυθιών-Διγενής Κοσκινού 0-5
Αστέρας Παστίδας-Διγενής Κοσκινού 0-0
Απόλλων Καλυθιών-Ερμής Καλυθιών 0-0

* Διαιτητές: Βουτσάς – Ντόκος - Κυρίτσης
* Οι Ακαδημίες του Απόλλωνα Καλυθιών ευχαριστούν τους Εθελοντές Σαμαρείτες καθώς και τους χορηγούς: FAST FOOD ΟΒΕΛΙΞ, Ταβέρνα Μιμάκος, Εστιατόριο Capricci, Κομμωτήριο For You, Ασφάλειες Χατζηπέτρτος, Κινέζικο Εστιατόριο GOLDEN WOK, PANE DI CAPO, ΡΟΔΟΓΑΛ, ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ, Τσιγαρίδης, PASSAGIO, Ηλεκτροφάση, BOWLING Φαληράκι, Ξεν. Αχούσα, G8 Security.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...