22 Σεπ 2008

Η ΔΕΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ






H ΔΕΗ για να τοποθετήσει νέους στύλους στην περιοχή του Αι Γιάννη "διέλυσε" τα δέντρα που στέκουν εκεί περισσότερα από 200 χρόνια. Οτι δεν έχει καταστρέψει η σκόνη και η δυναμίτιδα των λατομείων τα καταστρέφει ο άνθρωπος.
Αξιος ο μισθός τους.

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ




Παρά τη δυνατή βροχή του Σαββάτου το φράγμα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη δεν συγκράτησε το νερό. Κάποιος επιτέλους θα πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα και να γίνουν τα απαραίτητα συμπληρωματικά έργα για να σταματήσει η διαρροή νερού. Κόστισε που κόστισε τόσα χρήματα η κατασκευή του φράγματος, ας πληρώσουμε κάποια παράπανω για να κάνει τουλάχιστον τη δουλειά του.
Στη τεχνητή λίμνη έχουν απομείνει έλάχιστες πάπιες.

Η δημοτική αρχή που εδώ και 20 χρόνια αδυνατεί να φτιάξει μία παιδική χαρά στο χωριό ας φροντίσει τουλάχιστον για την συντήρηση των παιχνιδιών που υπάρχουν στον Αι Γιάννη. Η τωρινή κατάσταση αποτελεί ντροπή. Και πάνε πολλές οικογένειες, ειδικά τα Σαββατοκύριακα.

ΑΛΛΑΞΕ ΧΡΩΜΑΤΑ





Μετά τις μπλε-άσπρες εμφανίσεις της 1ης αγωνιστικής, ο Ερμής φόρεσε τα πορτοκαλί στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΓΝΩΜΗ)

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...