24 Ιουν 2011

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΡΟΔΟΥ & ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΑΜΑΣΣΟΥ και ΟΡΕΙΝΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 και ΩΡΑ 8:30μμ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΑΜΑΣΣΟΥ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΗΣ , ΚΥΠΡΟΥ
Η Φιλαρμονική ορχήστρα Μητροπόλεως Ταμασσού και Ορεινής συστάθηκε το 2007 με πρωτοβουλία του Πανιερώτατου Μητροπολίτου Ταμασσού και Ορεινής κ.κ. Ησαΐα.
Σκοπός της Φιλαρμονικής είναι να τονίσει την προσφορά της Εκκλησίας στον πολιτισμό και στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής.
Την ορχήστρα απαρτίζουν άτομα διαφόρων ηλικιών με την αποδεδειγμένη αγάπη τους ,στη μουσική. Οι πολιτιστικές δραστηριότητες της Φιλαρμονικής επεκτείνονται σε όλο το νησί της Κύπρου ,στην Ελλάδα και την Ευρώτη .Διευθύνεται από τον Αρχιμουσικό Γεώργιο Ιωσηφίδη.

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΡΟΔΟΥ

Η Φιλαρμονική Καλλιθέας Ρόδου ιδρύθηκε το 1996 από τον αρχιμουσικό Γεώργιο Μαλωίνα, κατέχοντας τα σκήπτρα της, μέχρι και σήμερα. Ιδρύθηκε στην τότε κοινότητα Καλυθιών επί κοινοτάρχη Γιάννη Ιατρίδη .Μετά τη συνένωση των κοινοτήτων σε Δήμους ,η Φιλαρμονική έγινε Δήμου Καλλιθέας και τώρα ανήκει στο Δήμο Ρόδου με έδρα το τοπικό διαμέρισμα Καλυθιών .Η Φιλαρμονική αποτελείται από παιδιά διαφόρων ηλικιών .Ο Αρχιμουσικός που επιτελεί και χρέη προγυμναστή μαθαίνει τα παιδιά μουσικά όργανα, σε κτίριο που ανήκει αποκλειστικά στη Φιλαρμονική. Έχει συμμετάσχει σε πολλά πανελλήνια και διεθνή φεστιβάλ πάντα με επιτυχία. Ο Δήμος Ρόδου και Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής, στηρίζουν ηθικά και οικονομικά τη γενικότερη προσπάθεια της.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...