12 Απρ 2014

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΛΙΟ ΣΠΙΤΙ


Πωλείται παλιό σπίτι (καμαρικό) στις Καλυθιές, ιδανικό για αναπαλαίωση.
Βρίσκεται σε γειτονιά κοντά στο κέντρο του χωριού.
Πληροφορίες στο τηλ. 6944338299 κ. Νίκο. 

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ





Στην εθνική ομάδα νέων ανδρών ενσωματώθηκαν οι χρυσοί πανελληνιονίκες πρωταθλητές πυγμαχίας του Σταυρού Καλυθιών Αλέξανδρος Φάρελ-Χατζηδιάκος και Στάθης Αντωνάς.
Με τρεις αθλητές συμμετέχει η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που φιλοξενείται στη Σόφια Βουλγαρίας από 12 έως 25 Απριλίου και αποτελεί τεστ πρόκρισης για την Ολυμπιάδα Νέων που θα διεξαχθεί τον προσεχή Αύγουστο στην Κίνα. Η Ελληνική αποστολή αποτελείται από τους αθλητές Διονύση Περδικάρη στα 52 κιλά, Στάθη Αντωνά στα 60 κιλά και Αλέξανδρο Φάρελ-Χατζηδιάκο στα 64 κιλά
Η διοργάνωση αφορά αθλητές 17 και 18 ετών.
Η κλήρωση της σειράς των αγώνων, που ξεκινάνε την Δευτέρα, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν σε σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο της Βουλγαρικής πρωτεύουσας.
Τους αθλητές στην δύσκολη αποστολή τους συνοδεύει ο προπονητής του τμήματος πυγμαχίας του Σταυρού Καλυθιών, Μπάμπης Στατιού.

Οι μετακινήσεις των Καλυθενών αθλητών στην Αθήνα για τις ανάγκες των προπονήσεων με το κλιμάκιο της Εθνικής έγιναν με την ευγενική χορηγία του Mercedes Club Taxi μέλος του οποίου είναι ο Καλυθενός Γιώργος Μανιάς.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΟ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Την παραίτησή του από το ΔΣ του ΦΑΡΟΥ κατέθεσε ο αντιπρόεδρος Θοδωρής Μάστορας. Ο αγαπητός σε όλους "ψηλός" παρότι εκλέχτηκε στο νέο ΔΣ με μία λιτή δήλωση ευχαρίστησε τα μέλη του ΦΑΡΟΥ για την τριετή συνεργασία και ευχήθηκε ο σύλλογος να συνεχίσει το πολύπλευρο έργο του και τη διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου.
 Ο Θοδωρής Μάστορας με την κίνησή του να παραιτηθεί λίγες ημέρες μετά τις εκλογές όπου είχε εξασφαλίσει την επανεκλογή του και είδε ψηφιστεί ως 2ος αντιπρόεδρος έδειξε τη δυσαρέσκειά του για κάποιες καταστάσεις που έλαβαν χώρα την ημέρα των εκλογών στον Πολιτιστικό Σύλλογο.
Η εργατικότητά του και η αγάπη του για το χωριό είναι δεδομένη και σίγουρα από κάποια άλλη θέση ή σύλλογο θα συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο. Ο Θοδωρής Μάστορας ήταν στην πράξη (και ελπίζουμε να παραμείνει) εθελοντής προσφοράς για τις Καλυθιές και τους Καλυθενούς. 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...