16 Ιαν 2013

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εξιχνιάστηκε απόπειρα διάρρηξης χρυσοχοείου στη Ρόδο.
Εξιχνιάστηκε στις 14-01-2013, από την Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μια απόπειρα διάρρηξης χρυσοχοείου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ηλικίας 30 και 28 ετών, για απόπειρα κλοπής από κοινού.Συγκεκριμένα, οι δυο κατηγορούμενοι στις 03-01-2013 πρώτες πρωινές ώρες, αποπειράθηκαν να κόψουν τα ρολά ασφαλείας χρυσοχοείου στην περιοχή Φαληράκι Ρόδου.
Στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ο 30χρονος και εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Ένας (1) κόφτης σιδήρου• Ένα (1) ζευγάρι γάντια
• Ένας (1) σκούφος
Οι κατηγορούμενοι δεν συνελήφθησαν, λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΜΕΖΕΣ!


Ενας εντυπωσιακός ξιφίας βάρους 22 κιλών προκάλεσε το πρωί το ενδιαφέρον των θαμώνων της πλατείας όταν ψαράς τον έθεσε προς πώληση. Η τιμή του έφτανε τα 15 ευρώ το κιλό και αρκετοί προμηθεύτηκαν κομμάτια για να τον απολαύσουν ψητό, τηγανιτό ή όπως αλλιώς αποφασίσουν οι νοικοκυρές των σπιτικών!
Ο συγκεκριμένος ξιφίας ψαρεύτηκε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στο Πρασονήσι και την Κάρπαθο!

ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΤΜ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ


Πριν λίγες ημέρες τεχνίτες για λογαριασμό της Εμπορικής Τράπεζας απομάκρυναν το Αυτόματο Μηχάνημα Ανάληψης Μετρητών που βρισκόταν μπροστά από τα γραφεία του Απόλλωνα και του Φάρου. Ακολούθησε το... τσιμέντωμα του μικρού παραθύρου χωρίς να υπάρχει ενημέρωση εάν το μηχάνημα θα επιστρέψει στη θέση του.
Το συγκεκριμένο ΑΤΜ της Εμπορικής τις περισσότερες ημέρες ήταν χαλασμένο, υπήρχε αδυναμία εκτέλεσης συναλλαγών, και πολλές φορές "κρατούσε" τις κάρτες όσων προσπαθούσαν να αφαιρέσουν χρήματα. Ερωτηματικά υπήρχαν και αν η τράπεζα πλήρωνε ενοίκιο (και σε ποιον...) για την τοποθέτηση του μηχανήματος σε δημόσιο χώρο.
Πλέον στις Καλυθιές οι κάτοικοι μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνο από το ΑΤΜ της Τράπεζας Δωδεκανήσου. 

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...