9 Μαΐ 2020

ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ; ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ!!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και φαγητό

Καλοκαίρι σημαίνει παγωτό. Το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό, γεμάτο... απαγορεύσεις αλλά η μοναδική γεύση που αγαπάμε θα είναι κοντά μας.
Η ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ στο Φαληράκι, λίγα μέτρα πριν την κεντρική παραλία, είναι ανοικτά καθημερινά για απολαύσεις σε χωνάκι, σε κυπελλάκι αλλά πλέον οι γεύσεις της έρχονται και στον χώρο σας. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπήκαμε στον Μάιο, οι τουρίστες δεν ήρθαν αλλά όλοι εμείς στο νησί 
μπορούμε να χαρούμε τον όμορφο καιρό και τα πανέμορφα μέρη του τόπου μας.
Το παγωτό μας δεν μπορεί να λείπει από αυτό το καλοκαίρι. Έτσι το κατάστημα ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ είναι ανοιχτό και θα είναι καθημερινά από τις 11:00 έως 21:00 για εξυπηρέτηση από το κατάστημα αλλά και για παράδοση στον χώρο σας με παραγγελία στα τηλ. 2241086376 ή 6942462272.
Τα παιδιά της ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑΣ σας περιμένουν ώστε να σας προσφέρουν με ασφάλεια και υγιεινή τις λαχταριστές γεύσεις τους αλλά και τα φρέσκα γλυκά τους. Καθημερινά φρέσκα παγωτά με κύριο συστατικό το αγνό γάλα και τις ποιοτικές πρώτες ύλες. Η ποιότητα της ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑΣ είναι αδιαπραγμάτευτη. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό και υπαίθριες δραστηριότητες
.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...