12 Ιαν 2012

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ...


Στην ιστοσελίδα xxsports.gr δημοσιεύτηκε το παρακάτω ρεπορτάζ που προκύπτει από τους κύκλους της διοίκησης του Απόλλωνα. Αναφέρει το ρεπορτάζ:
Φαίνεται πως τα σοβαρά διαιτητικά λάθη απο την αρχή του φετινού πρωταθλήματος, δεν έχουν περάσει απαρατήρητα απο τους ανθρώπους του Απόλλων Καλυθιών.Έτσι, τις τελευταίες μέρες, μετά και την άσχημη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρδου, η διοίκηση του Απόλλων και περισσότερο απο όλους ο πρόεδρος της ομάδας, Σάκης Πολυχρόνης, σκέφτεται να αποσύρει την ομάδα απο το πρωτάθλημα και να σταματήσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο δια παντός.
Οι λάθος ορισμοί αγώνων και τα πολλά λάθη της Ε.Π.Σ.Δ. , έχουν επηρεάσει σημαντικά όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος και σε όλες φαίνεται να έχει δημιουργηθεί ένα αίσθημα αναξιοκρατίας και αβεβαιότητας.Το μόνο που μένει πλέον να δούμε, είναι το αν ο πρόεδρος του Απόλλων αποσύρει την ομάδα άμεσα απο το φετινό πρωτάθλημα , ή αν το κάνει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Ούτε ως αστείο δεν πρέπει να ακούγεται πως η ομάδα θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Εάν υπάρχουν παράπονα για διαιτητικές αποφάσεις ας βγει δημόσια ανακοίνωση και ας γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στην ΕΠΣΔ και τον Σύνδεσμο Διαιτητών. Οι διοικήσεις οφείλουν να λειτουργούν με ψυχραιμία και όχι με λογική εκνευρισμού. Από τα πρωταθλήματα αποχωρούν οι ανίκανοι και οι αδύνατοι και ο Απόλλων δεν ανήκει σε καμία από τις δύο κατηγορίες. Ο Απόλλων ήταν, είναι και θα είναι ισχυρός και πάντα με ψηλά το κεφάλι. Τις όποιες αδικίες θα πρέπει να τις τιμωρούμε μέσα στο γήπεδο.
Ο Απόλλων δεν είναι μόνο η πρώτη ομάδα είναι και τα τμήματα ακαδημιών που φιλοξενούν δεκάδες παιδιά. Απέναντι σε αυτά τα παιδιά η διοίκηση έχει τεράστια ευθύνη.
Όποιος έδωσε στη δημοσιότητα τις σκέψεις για αποχώρηση μάλλον δεν κοιμήθηκε καλά το βράδυ ή ξέχασε να πιει καφέ το πρωί...  

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ... ΤΡΥΠΑ


Ζούμε στην εποχή που όλα τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με ημίμετρα και... μπαλώματα. Η τρύπα που απεικονίζεται στις φωτογραφίες δημιουργήθηκε πριν 20 ημέρες έξω από κατοικίες στο δρόμο που οδηγεί προς την Παναγία Ελεούσα. Παρά την επικινδυνότητα η δημοτική αρχή αρκέστηκε στο να τοποθετήσει δύο πλαστικούς κώνους και έδωσε υποσχέσεις πως άμεσα θα κλείσει η τρύπα. Οι ημέρες πέρασαν, οι κώνοι παραμένουν στη θέση τους και η τρύπα περιμένει να... καταπιεί τον άτυχο πεζό ή οδηγό που δεν θα είναι προσεκτικός.
Λύσεις αλά ελληνικά! 

ΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ



ΘΕΜΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΘα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας, σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, που προωθεί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τελεί υπό την έγκριση της ΟΥΕΦΑ, προτίθεται να διοργανώσει ένα φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με ομάδα κοριτσιών της ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ Ρόδου, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να δώσει τη δυνατότητα σε κοπέλες της περιοχής μας να γνωρίσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου από κοντά, είτε παίρνοντας ενεργό μέρος με τη συμμετοχή τους, είτε να το παρακολουθήσουν ως θεατές ,αλλά να ευαισθητοποιήσουμε και όλους του συμμετέχοντες για την ανάγκη στο να δώσουμε όλοι μας λίγο αίμα που σώζει ζωές..
Ο ανωτέρω αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό γήπεδο Κρεμαστής , στις 15-1-2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 15:00 και εκτός των άλλων τοπικών φορέων το πρόγραμμα προβολής του Γυναικείου Ποδοσφαίρου υποστηρίζει με θέρμη η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθώς και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης κ. Μαχαιρίδης Γιάννης καθώς και η υπεύθυνη του αθλητισμού της περιφέρειας Αντιπεριφερειαρχης κ Μπαφίτη Ανδριάνα.Επίσης στηρίζει και ο δήμαρχος Ρόδου κ. Κουσουρνάς Στάθης καθώς και ο υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος για τα αθλητικά κ. Μπαράκας Θανάσης.
Κατόπιν τούτου θα θέλαμε να απευθύνουμε κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της Ρόδου να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι και να διαπιστώσει ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι εξίσου όμορφο με το αντρικό, στους γονείς να ξεπεράσουν το ταμπού ότι το ποδόσφαιρο είναι μόνο αντρική υπόθεση και τέλος στα κορίτσια της περιοχής μας ν΄αγκαλιάσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου και να το γνωρίσουν από κοντά. 
Παράλληλα καλούμε τα Μ.Μ.Ε. της περιοχής μας να προβάλουν με κάθε δυνατό μέσο την παραπάνω εκδήλωση προκειμένου να συμβάλουν στην προβολή και προώθηση του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην περιοχή μας
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε ότι θα συνδράμετε με τον τρόπο σας στην επίτευξη των στόχων του συγκεκριμένου προγράμματος.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...