3 Σεπ 2010

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Το απόγευμα του Σαββάτου 4 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και στη μεγάλη κατηγορία (Α1) συμμετέχει ο Απόλλων Καλυθιών, όπως προέκυψε από την συνεργασία με τον Ερμή.
Η ομάδα μας την 1η αγωνιστική θα αγωνιστεί στο γήπεδο Αρχίπολης κόντρα στον τοπικό Εθνικό (ώρα έναρξης 5.00 μ.μ).
Την άποψη του για τη μέχρι σήμερα πορεία της προετοιμασίας αλλά και για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12.gr ο προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών κ. Δημήτρης Δογιάμας. Ο τεχνικός του συλλόγου αναφέρθηκε αρχικά στην προετοιμασία που έκαναν οι παίκτες του το καλοκαίρι λέγοντας: «Η προετοιμασία μας κύλησε καλά και χωρίς προβλήματα. Τα παιδιά έχουν μια ιδιαίτερη όρεξη και διάθεση να δουλέψουν κάτω από τις οδηγίες μας. Η προετοιμασία, όπως και τα φιλικά παιχνίδι τελείωσαν και πλέον μπαίνουμε σε εβδομάδα πρωταθλήματος».
Όσον αφορά τους στόχους του Απόλλωνα στο φετινό πρωτάθλημα, ο κ. Δογιάμας είπε: «Ευτυχώς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα. Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα σταθεί με αξιώσεις στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να είναι ανταγωνιστικό και αντάξιο της ιστορίας του Απόλλωνα». Ο τεχνικός του συγκροτήματος των Καλυθιών αναφέρθηκε και στην κλήρωση του πρωταθλήματος: «Δεν μπορώ να πω ότι η κλήρωση ήταν καλή ή κακή. Είναι μια σειρά αγώνων που καλούμαστε να ακολουθήσουμε αγωνιζόμενοι σοβαρά με όλες τις ομάδες». Κλείνοντας ο κ. Δογιάμας ευχήθηκε για τη νέα σεζόν που ξεκινάει σε μια εβδομάδα: «Εύχομαι σε όλο το Δωδεκανησιακό αθλητικό κόσμο και ειδικά σε αυτούς που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία. Πιστεύω ότι θα παρακολουθήσουμε ένα συναρπαστικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως ήταν και το προηγούμενο».

ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ








ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙA
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡ. Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
Δ/ΝΣΗ Α΄/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΔΩΔ/ΣΟΥ.
1ο ΓΡΑΦΕΙΟ Α΄/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
2Ο & 3Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΛΥΘΙΩΝ
Ταχ. Δ/νση: ΚΑΛΥΘΙΕΣ περιοχή Λαγκόνι
Τ.Κ. 85105
Τηλέφωνο: 22410 85730……….

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Η Σχολική επιτροπή του 2ου & 3ου Νηπιαγωγείου Καλυθιών,
ζ η τ ά κ α θ α ρ ι σ τ ή / ρ ι α
για το Σχολείο για διάστημα ενός σχολικού έτους (2010 – 2011) (9/μηνη σύμβαση μίσθωσης έργου).
Παρακαλούνται όσες και όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν σχετική αίτηση μόνο στη Δ/νση του Σχολείου, μέχρι τις 10/9/2010 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Μεμονωμένες αιτήσεις δεν θα παραληφθούν από τη Δ/νση Π.Ε., το 1ο Γραφείο Π.Ε., το Δήμο ή οπουδήποτε αλλού.

Καλυθιές, 1/9/2010
Οι Προϊσταμένες των Ν/Γ
Φασουλάκη Αντιγόνη
Αργυρού Παγώνα

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση Κυριακή 10/10/2010. ώρα 05:00 πρωί με το (PREVELI) της ΑΝΕΚ LINES. Άφιξη στο Ηράκλειο στις 17:30. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση , ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση.
Θα υπάρχουν πούλμαν τα ξημερώματα της Κυριακής για τη μεταφορά από κάθε χωριό στο λιμάνι της Ρόδου
2ηΗΜΕΡΑ: Δευτέρα 11/10/2010. Πρωινό. Περιήγηση στην πόλη –Ενυδρείο –Κνωσσός . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .
3η ΗΜΕΡΑ: Τρίτη 12/10/2010. Μετά το πρωινό, αναχώρηση για τον Άγιο Νικόλαο –Λίμνη Βουλισμένη - την Παναγιά Βρεφοτρόπου, και το απολιθωμένο Φοινικόδασος Βάι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .
4η ΗΜΕΡΑ: Τετάρτη 13/10/2010. Μετά το πρωινό αναχώρηση για την περιοχή Φόδελε ,Το χωριό του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου «EL GRECO».Στη συνέχεια αναχώρηση για Ρέθυμνο-Ενετικό Φρούριο Φορτέζα-στο λιμάνι- και στο σπήλαιο Σφεντόνι στα Ζωνιανά. Επιστροφή στο Ηράκλειο για διανυκτέρευση.
5η ΗΜΕΡΑ: Πέμπτη 14/10/2010. Μετά το πρωινό εκδρομή στα Χανιά –στον Τάφο του Βενιζέλου και στο γιο του Σοφοκλή-στο Τζαμί των Γενίτσαρων-στη Μονή Αρκαδίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
6ηΗΜΕΡΑ :Παρασκευή 15/10/2010. Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πόλη του Ηρακλείου. διανυκτέρευση.
7ηΗΜΕΡΑ: Σάββατο 16/10/2010.Αναχώρηση από το ξενοδοχείο για το λιμάνι του Ηρακλείου στις 13:50 μ.μ με το (PREVELI) της ΑΝΕΚ LINES. και άφιξη στο λιμάνι της Ρόδου στις 02.20
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών μέχρι 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Δ.Δ. Καλυθιών :22413-62655 κα. Αργυρού Τούλα στο Δημαρχείο
Δ.Δ. Κοσκινού :22410-62205 και 22413-62720 κ. Μουστάκας Δημήτριος
Δ.Δ. Ψίνθου :22410-50014 κα. Παπανθύμου Μορφινή
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ 240€.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...