4 Οκτ 2008

"ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ"

Ο Απόλλων μπορεί αγωνιστικά να μην περνάει τις καλύτερες στιγμές όμως έχει τεράστια ιστορία και αυτό δεν πρέπει να ξεχαστεί. Σήμερα η ομάδα είχε και συμπαράσταση από τους οπαδούς της.


ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 0-0 Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Αλλους δύο πολύτιμους βαθμούς έχασε ο Απόλλων Καλυθιών που σήμερα το απόγευμα έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Ομόνοια Γενναδίου. Οι 150 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο Καλυθιών είδαν τον Απόλλων να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργεί φάσεις μόνο κατά διαστήματα. Η ομάδα δεν είχε σταθερό ρυθμό στο παιχνίδι της και μοιραία πέταξε τη νίκη. Οπως εξελίχθηκε ο αγώνας και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς αφού έχασαν καλές ευκαιρίες. Να σημειωθεί ότι η Ομόνοια Γενναδίου είχε και δοκάρι. Ο Απόλλων για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει να βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό, αλλά και να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό. Οτι καλό έκανε η ομάδα στο σημερινό παιχνίδι προήλθε από τις προσπάθειες των Αμερικάνα και Κυριακίδη. Στο ένα βίντεο η πολύ καλή ατομική ενέργεια του νεαρού Ελυσσαίου Αμερικάνα στο 1ο ημίχρονο η οποία είχε ως κέρδος ένα φάουλ στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Και στο δεύτερο βίντεο ο νεαρός Αμερικάνας μπαίνει ωραία στην περιοχή αλλά κανένας συμπαίκτης του δεν ακολούθησε την προσπάθεια Στο τρίτο βίντεο ο Παντίδος κάνει την σέντρα από αριστερά και ο Αμερικάνας από καλή θέση σουτάρει άουτ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
http://rodoslive.com/sports/index.php?option=com_joomleague&func=showResultsRank&p=1





ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...