11 Μαρ 2012

ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΥΣ... ΔΡΟΜΟΥΣ!

















Περισσότερα από 250 άτομα συμμετείχαν το πρωί της Κυριακής στη νέα εξόρμηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλυθιών Ο ΦΑΡΟΣ.
Οι συμμετέχοντες κάθε ηλικίας, άλλοι με ποδήλατα και άλλοι με τα πόδια ξεκίνησαν από την πλατεία των Καλυθιών και έφτασαν μετά από 40' στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου όπου τελέστηκε αρτοκλασία από τον Πάτερ Γαβριήλ και προσφέρθηκε τσάι από τα μέλη του συλλόγου με την ευγενική χορηγία του οβελιστηρίου Τ' ΑΛΩΝΙΑ και της ταβέρνας που λειτουργεί στην αυλή του μοναστηρίου.
Οι ποδηλάτες έφτασαν στον Αγιο Γεώργιο ακολουθώντας τη διαδρομή Πλατεία - 1ο Δημοτικό σχολείο - Αγιος Μηνάς - Φράγκα - γήπεδο - μοναστήρι.
Εκείνοι που επέλεξαν την πεζοπορία έκαναν και καθαρισμό της διαδρομής μαζεύοντας σκουπίδια από τα πλαϊνά του δρόμου Καλυθιές - Ψίνθος. Παρά τη βροχή που έπεσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όλοι οι συμμετέχοντες έφτασαν στον τελικό προορισμό.

Μέλη της Ενωσης Ραδιοερασιτεχνών Ρόδου με συνεχή επικοινωνία μέσω ασύρματων συντόνιζαν τη διαδρομή και ο ΦΑΡΟΣ τους ευχαριστεί για την συμμετοχή.
Η κυριακάτικη πεζοπορία-ποδηλασία ήρθε ως συνέχεια της βραδινής ποδηλασίας σε γειτονιές του χωριού το Σάββατο με την συμμετοχή περισσότερων από 100 ατόμων όλων των ηλικιών.
Οι δράσεις του ΦΑΡΟΥ θα συνεχιστούν το προσεχές Σάββατο 17 Μαρτίου με νέα βραδιά ποδηλασίας στους δρόμους του χωριού ενώ θα ακολουθήσει το Σάββατο 24 Μαρτίου πεζοπορία και καθαρισμός στην περιοχή Σαραντάπηχος στη μνήμη του νεαρού Κωνσταντίνου Αντωνά που πριν λίγους μήνες έφυγε από κοντά μας. 

TA BINTEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ







Τα βίντεο αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα xxsports.gr

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...