6 Νοε 2010

ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών για την εορτή του Αγίου Νεκταρίου (την Τρίτη) στο Φαληράκι.
ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010
07.00-9.30 π.μ. Ορθος και Θεία Λειτουργία
16.00 Εσπερινός
ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010
07.00-10.00 π.μ. Ορθος και Θεία Λειτουργία
18.00 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ρόδου κ.κ. Κυρίλλου.
ΤΡΙΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010
07.00-10.30 π.μ. Ορθος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με περιφορά της Ιεράς Εικόνας.
18.30 Μεθέορτος Εσπερινός και Ιερά Παράκλησις του Αγίου

ΕΧΑΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε σήμερα ο Απόλλων Καλυθιών, αλλά παρέμεινε 1ος στον βαθμολογικό πίνακα αφού δεν κατάφεραν να νικήσουν οι διώκτες του. Η ήττα του Απόλλωνα οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στο ότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο σε όλο το παιχνίδι αφού μόλις στο 3' αποβλήθηκε ο τερματοφύλακάς του.
Οι λεπτομέρειες του αγώνα από το www.news12.gr.
Ματσάρα με τα όλα της έγινε στο Οικονομίδειο όπου η Αναγέννηση νίκησε 5-3 τον Απόλλωνα Καλυθιών. Το εντυπωσιακό ωστόσο δεν είναι τόσο το σκορ, όσο το ότι μέχρι και το 89΄ η Αναγέννηση προηγούνταν 3-1.
Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης έπαιξε η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Καραγιάννης στο 3ο λεπτό, με αποτέλεσμα οι Καλυθενοί να κληθούν να αγωνιστούν σε όλο τον αγώνα με παίκτη λιγότερο. Στο 19΄ ο Αντώνης Γεωργαλλής άνοιξε το σκορ ενώ στο 25΄ ο Κρομμύδας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 34΄ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι με το Δημητρά, όμως στο 74΄ ο Χατζηνικόλας έκανε το 3-1 για την Αναγέννηση.
Όλα έδειχναν ότι αυτό θα ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, όμως στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι πήρε φωτιά, αφού στο 89΄ ο Στεργιόπουλος σημείωσε το τέταρτο γκολ της Αναγέννησης. Ο Μανέττας με δυο προσωπικά τέρματα στο 91΄ και το 92΄ έκανε το 4-3 για να έρθει στο 95΄ ο Σάββας Παφιάκης και από κοντά να διαμορφώσει το τελικό 5-3.

Αναγέννηση Ιάλυσος: Ζουρδής, Αξιώτης (70’ Στεργιόπουλος), Φωτεινής), Πιτσουρδάκης), Κρομμύδας, Παφιάκης, Μπιγκό, Αθηναίος, Καρπαθάκης, Α. Γεωργαλλής (88’ Αργ. Γεωργαλλής), Σταυλάς (83’ Χατζημιχαήλ)
Απόλλων Καλυθιών: Καραγιάννης, Χατζηγεωργίου (70’ Αλαχούζος), Τσίττας, Κατσιδώνης, Κίτσος (70’ Μανέττας), Σεβδαλής, Δημητράς, Μουτσοντέμι, Αττιτής, Μαυρομούστακος, Παπαδόπουλος (4’ Χατζηνικόλας)

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...