12 Ιουλ 2012

ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ


Συνελήφθη ένας αλλοδαπός υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου για φθορές σε καταστήματα και σωματική βλάβη, στην Ρόδο. Αναζητούνται ακόμη δύο (2) ομοεθνείς συνεργοί του.
Συνελήφθη, σήμερα (12.07.2012) πρώτες πρωινές ώρες στο Φαληράκι Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Φαληρακίου, ένας 23χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου κατηγορούμενος για φθορές και απλή σωματική βλάβη.
Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται ακόμη δυο (2) ομοεθνείς του, οι οποίοι  αναζητούνται.
Ειδικότερα σήμερα μεταμεσονύχτιες ώρες στο Φαληράκι, ο 23χρονος από κοινού με τους ομοεθνείς του, μπήκαν διαδοχικά σε δυο καταστήματα (μπαρ) και μια επιχείρηση ενοικιάσεως οχημάτων και αφού προκάλεσαν φθορές συνολικού ύψους περίπου 5.000 ευρώ, τράπηκαν σε φυγή.
Επιπλέον ο συλληφθείς χτύπησε με τα χέρια του τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ενοικιάσεως οχημάτων προκαλώντας του απλές σωματικές βλάβες.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή και ύστερα από αναζητήσεις εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο.
Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίσθηκε θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...