4 Σεπ 2010

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ






Με το δεξί ξεκίνησε η νέα εποχή του Καλυθενού ποδοσφαίρου. Ο Απόλλων, όπως προέκυψε από την συνεργασία με τον Ερμή, στην πρεμιέρα της Α1 κατηγορίας Δωδεκανήσου νίκησε 2-1 εκτός έδρας τον Εθνικό Αρχίπολης. Η ομάδα μας πέτυχε νωρίς στο 1ο ημίχρονο δύο τέρματα με τον Λευτέρη Μαυρομούστακο και θα μπορούσε να πανηγυρίσει χωρίς άγχος τη νίκη αν δεν γινόταν λάθος από το διαιτητή Πατσιόπουλο στο 75'. Τότε και ενώ ο Μιχάλης Κατσιδώνης κατευθυνόταν για αλλαγή ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση που ήταν η 2η με αποτέλεσμα την αποβολή του. Με παίκτη λιγότερο ο Απόλλων δέχθηκε πίεση στο φινάλε, οι Αρχιπολενοί μείωσαν σε 2-1, απείλησαν με ισοφάριση (σουτ στο οριζόντιο δοκάρι) αλλά τελικά παρά τα εφτά λεπτά καθυστέρηση η ομάδα μας άντεξε και έφυγε νικήτρια.
Ο Απόλλων έδειξε κάποια καλά στοιχεία αλλά σίγουρα χρειάζεται βελτίωση στην απόδοσή του. Το σημαντικό είναι η νίκη της πρεμιέρας. Τώρα όλοι μας θα πρέπει την ερχόμενη Κυριακή να γεμίσουμε το γήπεδο και να ενισχύσουμε τη νέα ενωτική προσπάθεια. Και ας αγοράσουμε ΟΛΟΙ τις νέες εντυπωσιακές φανέλες για τους φιλάθλους με κόστος μόλις 10 ευρώ.
Η σύνθεση: Καραγιάννης, Κατσιδώνης, Κίτσος, Τσίττας, Χατζηγεωργίου, Αττιτής, Σ. Σταυρής, Σεβδαλής, Μαυρομούστακος, Δημητράς, Μουτσοντέμι (Σ. Νικολός, Μανέττας, Παπαδόπουλος).

ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙA
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡ. Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
Δ/ΝΣΗ Α΄/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΔΩΔ/ΣΟΥ.
1ο ΓΡΑΦΕΙΟ Α΄/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
1o ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΛΥΘΙΩΝ
Ταχ. Δ/νση: ΚΑΛΥΘΙΕΣ περιοχή δίπλα στο γυμνάσιο
Τ.Κ. 85105
Τηλέφωνο: 22410 87520……….

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η Σχολική επιτροπή του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Καλυθιών,
ζ η τ ά κ α θ α ρ ι σ τ ή / ρ ι α
για το Σχολείο για διάστημα ενός σχολικού έτους (2010 – 2011) (9/μηνη σύμβαση μίσθωσης έργου).
Παρακαλούνται όσες και όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν σχετική αίτηση μόνο στη Δ/νση του Σχολείου, μέχρι τις 9/9/2010 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Μεμονωμένες αιτήσεις δεν θα παραληφθούν από τη Δ/νση Π.Ε., το 1ο Γραφείο Π.Ε., το Δήμο ή οπουδήποτε αλλού.

Καλυθιές, 1/9/2010

Η Προϊσταμένη του Ν/Γ Κώστα Τσαμπίκα

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...