17 Μαΐ 2010

ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ



Κάτοικοι της περιοχής Μεσόνος Φαληρακίου αναφέρουν ότι η γειτονιά τους είναι εγκαταλελειμένη από τα συνεργεία του δήμου. Αναφέρουν ενδεικτικά ότι εδώ και έναν μήνα έχουν ενημερώσει για υπόγεια βλάβη σε δίκτυο νερού (απέναντι από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ΚΑΒΑΛΙΕΡΕ), χωρίς να παρουσιαστεί συνεργείο της ΔΕΥΑΚ να ελέγξει. Οποιος πάει στο σημείο θα διαπιστώσει ότι όντως υπάρχει διαρροή νερού.
Επίσης καταγγέλουν ότι ο δρόμος είναι γεμάτος χαλίκια με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων. Οι κάτοικοι της περιοχής ζητάνε καθαρισμό του δρόμου σημειώνοντας ότι "Φαληράκι δεν είναι μόνο οι κεντρικοί δρόμοι". Αλλο παράπονό τους είναι ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για τον καθαρισμό αγριόχορτων που έχουν κατακλύσει κάθε σημείο της περιοχής.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ



Το τμήμα ακαδημιών του Απόλλωνα Καλυθιών ευχαριστεί θερμά όλους τους κατοίκους της Τήλου για τη θερμή φιλοξενία που επιφύλαξαν στην εφηβική μας ομάδα και τους συνοδούς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στο όμορφο νησί το Σαββατοκύριακο 15-16 Μαϊου.
Το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των εφήβων Τήλου και Απόλλωνα αποτελεί την αρχή μίας συνεργασίας και ελπίζουμε να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία και στη Ρόδο.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το δήμαρχο Τήλου κ. Αλιφέρη για την παροχή κάθε διευκόλυνσης στο ταξίδι με το πλοίο «Τήλος 21ος αιώνας», τον οδηγό του δημοτικού πούλμαν κ. Τάσο Απτόγλου για την περιήγηση στο νησί και τον προπονητή ακαδημιών του ΑΣ Τήλου κ. Αντώνη Οικονόμου που ήταν δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ευχαριστούμε θερμά, φίλοι της Τήλου

Επιτροπή Ακαδημιών Απόλλων Καλυθιών

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...