25 Μαΐ 2020

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

"Αιφνιδιαστική" επίσκεψη στη δημοτική ενότητα Καλυθιών πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας η αντιδήμαρχος επιχειρησιακής λειτουργίας και καθημερινότητας κ. Καχαγιά και ο χωρικός αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ. Πατσάης.
Σκόπος της επίσκεψής τους ήταν να διαπιστώσουν, ιδίοις όμασι, πως γίνεται η καθημερινή διαχείριση θεμάτων που απασχολούν τους δημότες. Εμφαση δίνεται σε τομείς όπως η καθαριότητα.
Είναι χαρακτηριστικό πως είχαν μαζί τους λίστα με τους εργαζόμενους στις Καλυθιές και κρατούσαν σημειώσεις για το αντικείμενο εργασιών που εκτελούν. Σύμφωνα με πληροφορίες προειδοποίησαν με σκληρά μέτρα τους λίγους δημοτικούς υπαλλήλους που δεν εφαρμόζουν πιστά το ωράριο εργασίας.
Οι "αιφνιδιαστικές" επισκέψεις θα συνεχιστούν αφού στόχος της δημοτικής αρχής είναι να μπει τάξη σε αβλεψίες του παρελθόντος και να αξιοποιηθεί παραγωγικά και με σχέδιο και ο τελευταίος δημοτικός υπάλληλος. "Η Ρόδος θα αλλάξει προς το καλύτερο και πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι εκείνοι που δεν αντιλαμβάνονται ότι η νέα διοίκηση του δήμου δεν φοβάται να συγκρουστεί. Οι κάτοικοι του νησιού βλέπουν καθημερινά ότι βρίσκουμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Με υπομονή και σχεδιασμό η Ρόδος θα έχει το πρόσωπο που αξίζει" είναι το μήνυμα που στέλνει το δημαρχιακό μέγαρο.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...