5 Ιαν 2024

Η "ΜΗ" ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΖΕΙΜΣ ΚΑΦΕΤΖΗ ΣΤΟ SURVIVOR

Στην επικαιρότητα επέστρεψε ο Καλυθενός Τζέιμς (Δημήτρης) Καφετζής με αφορμή την συμφωνία του για είσοδό στον νέο κύκλο του τηλεοπτικού reality Survivor.

Ο Καφετζής τελικά δεν θα είναι στην πρώτη φουρνιά των παικτών που ταξίδεψαν στον Αγιο Δομίνικο λόγω κάποιων προβλημάτων στις αιματολογικές του εξετάσεις. Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να μπει στο παιχνίδι μετά την επιστροφή του από το Τόκυο όπου ταξίδεψε για προγραμματισμένο ταξίδι. 
Υπενθυμίζουμε πως ο νεαρός επιχειρηματίας θαλασσίων σπορ από τις Καλυθιές είχε εντυπωσιάσει με την συμμετοχή του σε παλιότερο κύκλο του Survivor και μάλιστα όταν επέστρεψε στη Ρόδο διοργανώθηκε μεγαλειώδη υποδοχή στην Πλατεία Φαληρακίου.
Αναλυτικό ρεπορτάζ από τις τελευταίες εξελίξεις: 

Μια ανάσα από τη συμμετοχή του στο φετινό Survivor έφτασε ο Τζέιμς Καφετζής, ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του τηλεοπτικού κοινού που πέρασαν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Τζέιμς βρέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και αποκάλυψε ότι είχε δώσει τα χέρια με την παραγωγή για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, καθώς τα είχαν βρει τόσο στο οικονομικό όσο και σε μια αγωγή που εκκρεμούσε από την πρώτη του συμμετοχή το 2021.

Ωστόσο, ένα θέμα που προέκυψε με τις αιματολογικές εξετάσεις που του ζητήθηκαν να κάνει δεν του επέτρεψε να πάρει το τελικό οκ για τη συμμετοχή του στον φετινό κύκλο του Survivor.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι είχε κάνει γύρισμα για το τρέιλερ, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μπει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και εφόσον το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του.

«Τα είχαμε βρει παντού στην ουσία. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν τελευταία στιγμή, γύρω στις 20 Δεκέμβρη και εν τέλει τα βρήκαμε παντού. Και στο οικονομικό και στην απόσυρση της αγωγής που μου είχε γίνει, αλλά τελευταία στιγμή λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο», ανέφερε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Και εξήγησε: «Με έστειλαν να κάνω κάτι ιατρικές εξετάσεις και στις αιματολογικές μου κάτι είχε βρεθεί. Ήταν ανεβασμένες οι τρανσαμινάσες και ο γιατρός της Acin Medya δεν ήθελε να το πάρει πάνω του. Με ρώτησαν αν θέλω να πάω με δική μου ευθύνη και το σκεφτόμουν γιατί είχα ψηθεί στην ιδέα να πάω. Αλλά μίλησα με την παθολόγο μου και μου είπε ότι η αφαγία ίσως μην με ευνοήσει. Οπότε μου είπε να περιμένω 15 μέρες και βλέπουμε».




ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΡΙΚΑΣ

 Η ανακοίνωση του νέου διοικητικού σχήματος της Περιφέρειας Νοτίου Aιγαίου έκρυβε ευχάριστη έκπληξη για τον νεοκλεγμένο Καλυθενό Περιφερειακό Σύμβουλο Μιχάλη Σαρίκα.
Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου εμπιστεύτηκε τον νεαρό δικηγόρο και τον όρισε Πρόεδρο του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης "Γιώργος Γεννηματάς" και Εντεταλμένο της Περιφερειακής Αρχής σε θέματα Ακτοπλοϊας και Αερομεταφορών. 



Η σύνθεση της Περιφερειαρχής Αρχής στην Ενότητα Ρόδου:

Αντωνιάδη Μάρα Πρόεδρος Ενεργειακής α.ε. – Εντεταλμένη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων
Ασπράκης Απόστολος Αναπληρωτής Περιφερειάρχης
Γιασιράνη Χαρίκλεια Αντιπεριφερειάρχης Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Δελαπόρτας Ζησιμος- Βασίλειος Εντεταλμένος Αθλητισμού Δωδεκανήσου
Διακογεωργίου Κάλλιστος Αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας Δωδεκανήσου
Ευστρατίου Χρήστος Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου
Ζαννετίδης Φιλήμονας Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα
Κλωνάρης Μάριος Πρόεδρος ΑΜΚΕ Γαληνός
Μιχαλάκης Χρήστος Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Δωδεκανήσου
Νικολής Νικόλαος Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Δωδεκανήσου
Σαρίκας Μιχαήλ Πρόεδρος ΚΕΚ Γεννηματάς Α.Ε. – Εντεταλμένος Ακτοπλοΐας & Αερομεταφορών
Τσουκαλάς Νικόλαος Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου

Στην πρώτη του τοποθέτηση ο Μιχάλης Σαρίκας επισήμανε τα εξής:

"
Ευχαριστώ θερμά τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημαρκο για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπο μου στο νέο σχήμα της Περιφερειακής Διακυβέρνησης αναθέτοντας μου τα καθήκοντα προέδρου του ΚΕΚ Γεννήματας και του εντεταλμένου συμβούλου ακτοπλοΐας & αερομεταφορών.

Με αίσθημα ευθύνης δεσμεύομαι να εργαστώ με ζήλο υπηρετώντας τους πολίτες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συναδέλφους καλή και εποικοδομητική θητεία στα νέα τους καθήκοντα".

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...