7 Οκτ 2011

Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Εκπληκτικό βίντεο γυρισμένο από Ελληνες ομογενείς στην Οττάβα του Καναδά. Οσο και αν προσπαθούν οι Ευρωπαίοι και οι Ελληνες πολιτικοί αυτή η χώρα θα μείνει ζωντανή. Η Ελλάδα δεν πεθαίνει!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ

Η βουλευτής Μίκα Ιατρίδη απέστειλε στα ΜΜΕ την παρακάτω γραπτή δήλωση:
«Σε συνέχεια των δικών μου διαψεύσεων στην καταγγελία ότι, δήθεν, εισέπραξα αμοιβή κατά τη διάρκεια των συμβάσεων μου στο Δήμο Καλλιθέας, έρχεται και η γραπτή επιβεβαίωση του Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Ρόδου, κ. Νίκου Τσουκαλά, ότι δεν εισέπραξα ούτε μια δραχμή, ούτε ένα ευρώ. Η αλήθεια έχει λάμψει και δεν χρειάζεται να κάνω κανένα σχόλιο.
Ευχαριστώ όσους με πίστεψαν και όσους με υποστηρίζουν σε μια τόσο άδικη και, πιθανώς, ύπουλη επίθεση που υπέστη.»
Αναφορικά με αποδείξεις παροχής υπηρεσιών που είχε εκδώσει για την απασχόλησή της αλλά και για βεβαίωση αποδοχών που της χορηγήθηκε από τον πατέρα της λίγο πριν την μετάταξή της στο δήμο Ιαλυσού (δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα Η ΠΡΟΟΔΟΣ) η πλευρά Ιατρίδη υποστηρίζει ότι εκδόθηκαν για τυπικούς και μόνο λόγους που αφορούν την πληρότητα του φακέλου της.

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Οπως ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα: Έλεγχο διενεργεί η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου για το θέμα της Ιατρίδου
Εντολές του Γενικού Γραμματέα ΑΔΑ, κ. Φώτη Χατζημιχάλη για τάχιστη διεκπεραίωση
Στον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, κ. Φώτη Χατζημιχάλη, διαβιβάστηκε από τον Δήμαρχο Ρόδου, κ. Ευστάθιο Κουρσανά, ο φάκελος που αφορά στις καταγγελίες σχετικά με τον διορισμό της κυρίας Ιατρίδου.
Ο Γενικός Γραμματέας έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του σε Ρόδο και Πειραιά να διερευνήσουν άμεσα την υπόθεση και να εισηγηθούν προκειμένου ο ίδιος να προχωρήσει στις προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες για την αντιμετώπιση του θέματος.
Ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου έχουν αρχίσει τον έλεγχο των καταγγελιών που περιέχονται στο φάκελο. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα υπάρξει ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων και προσώπων καθώς επίσης και των πολιτών της Περιφέρειας.

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ: ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

Σε συνέντευξή του στην οικονομική εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Γερουλάνος είπε μεταξύ των άλλων: “Η φοβικότητα με την οποία αναπτυχθήκαμε εμείς στις περισσότερες περιοχές εκτός από την Κω και τη Ρόδο λειτούργησαν στο να σωθούν τα ελληνικά παράλια και να διατηρηθεί, παρθένα η ελληνική φύση. Αυτό αποτελεί συγκριτικό μας πλεονέκτημα. Εκεί, λοιπόν, που πριν από 3-4 χρόνια αυτομαστιγωνόμασταν γιατί δεν είχαμε τους ίδιους ρυθμούς ανάπτυξης, σήμερα μπορούμε να αναπτύξουμε τον τουρισμό της Ελλάδας πιο αποτελεσματικά. Αν μου λέγατε ποιο είναι το είδος του τουρισμού που πρέπει να δώσουμε έμφαση θα έλεγα στον υψηλής ποιότητας τουρισμό. Ένα ξενοδοχείο, το οποίο έχει ένα δυνατό brand μιας αλυσίδας όχι μόνο φέρνει καλής ποιότητας τουρισμό, αλλά δημιουργεί μια φήμη για την Ελλάδα διαφορετική από αυτή που έχει σήμερα. Όταν αναπτύξαμε άναρχα τον τουρισμό, προέκυψαν προβλήματα όπως είναι στο Φαληράκι, στα Μάλια και σε άλλες περιοχές που έφεραν κακό τουρισμό με λίγα ανταποδοτικά οφέλη. Εκεί πρέπει να βάλουμε μια τάξη και να φέρουμε επενδύσεις στην Ελλάδα οι οποίες θα προσελκύσουν υψηλής ποιότητας τουρισμό, ενώ και οι υπηρεσίες που θα παρέχουμε από τη δική μας την πλευρά θα είναι αντίστοιχης ποιότητας. Υπάρχουν κάποιοι Έλληνες ξενοδόχοι που πιστεύουν σε αυτό. Μπαίνουμε σε μία νέα γενιά στον ελληνικό τουρισμό η οποία βλέπει τα πράγματα πολύ διαφορετικά από παλιά. Δεν βασίζονται στις επιδοτήσεις και επενδύουν στην πελατεία τους. Έτσι, αλλάζει και η αίσθηση που υπήρχε κατά το παρελθόν ότι η Ελλάδα είναι ένας πολύ ακριβός προορισμός με κακές υπηρεσίες”.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...