13 Νοε 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ρεπορτάζ: news12.gr
Στην πραγματοποίηση έκτακτης γενικής συνέλευσης με μοναδικό θέμα την διενέργεια εκλογών προχωράει ο Απόλλωνας Καλυθιών! Αυτό είναι το αποτέλεσμα της χθεσινής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στις Καλυθιές μετά από επιθυμία της τωρινής διοίκησης και ύστερα από την δριμεία κριτική που δέχεται για την έως τώρα κακή αγωνιστική της παρουσία. Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί αύριο (Παρασκευή) στις 6 το απόγευμα στις Καλυθιές, παραμονές δηλαδή του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα με τη Δόξα Ψίνθου. Ο πρόεδρος Νίκος Ταχραμάνης, σε δηλώσεις που έκανε επεσήμανε μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή για το ποια πολιτική θα ακολουθούσαμε σαν διοίκηση με το μειωμένο μπάτζετ. Δεν είναι σωστό να χρεώσουμε και άλλο τον σύλλογο. Άπαντες συμφώνησαν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει αλλάξει στην πορεία και γινόμαστε αποδέκτης σκληρής και κακοπροαίρετης κριτικής. Αν ορισμένοι δεν συμφωνούσαν ας μας το έλεγαν από την αρχή. Δεν είναι σωστό να κάνουν κριτική και την κρίσιμη στιγμή να βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω. Ας έρθουν λοιπόν να αναλάβουν και να διοικήσουν όπως αυτοί επιθυμούν καλύτερα».
·         Παγώνει» το θέμα του Δημήτρη Σαλπιγκτίδη στον Απόλλωνα Καλυθιών! Από τη στιγμή που η διοίκηση παραιτήθηκε προκειμένου να διεξαχθούν αύριο εκλογές, δεν μπορεί να υλοποιηθεί –ακόμα τουλάχιστον- η τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας. Και αυτό διότι η γενική συνέλευση μπορεί να αναδείξει νέα διοίκηση η οποία και θα αποφασίσει για τον προπονητή. Φυσικά, αν τελικά διατηρηθεί η διοίκηση Νίκου Ταχραμάνη, εξυπακούεται ότι ο νέος προπονητής θα είναι και με τη βούλα ο Σαλπιγκτίδης.

·         Το Σάββατο (ώρα έναρξης 14.45) ο Απόλλων θα υποδεχθεί στο γήπεδο Καλυθιών τη γειτονική Δόξα Ψίνθου σε ένα παιχνίδι χωρίς περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες για την ομάδα μας.

ΣΥΛΛΗΨΗ 74ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΚΥΛΟΥ

Τις συνέπειες του νόμου θα αντιμετωπίσει ένας 74χρονος κάτοικος Καλυθιών που σύμφωνα με καταγγελίες φιλοζωικής οργάνωσης σκότωσε με κτυπήματα στο κεφάλι, ένα μικρό σκυλί. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης σε οικόπεδο στην περιοχή Αχούσα στο Φαληράκι. Ο 74χρονος είδε το σκυλί στο χωράφι του και το σκότωσε, σύμφωνα με την καταγγελία, με σφυρί...
Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι μετά την πράξη του πήρε το νεκρό σκυλί σε διπλανό σπίτι όπου κατοικεί άλλος κάτοικος Καλυθιών που φιλοξενούσε το ζώο για λογαριασμό φιλοζωικής οργάνωσης μέχρι αυτό να ταξιδέψει στη Γερμανία αφού είχε υιοθετηθεί από οικογένεια στο εξωτερικό.
Ο 74χρονος παραδέχθηκε την πράξη του και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αφάντου υποστηρίζοντας ότι αγανάκτησε γιατί ο σκύλος του έπνιξε 15 κότες.
Ο δράστης που κατάγεται από άλλο νησί των Δωδεκανήσων και είναι παντρεμένος στις Καλυθιές θα οδηγηθεί στην Εισαγγελεία Πλημμελειοδικών για τα περαιτέρω. Οι ποινές για κακοποίηση και δολοφονία ζώων από ανθρώπους είναι βαρύτατες και συνοδεύονται από τσουχτερά χρηματικά πρόστιμα.  

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνελήφθη 74χρονος ημεδαπός για θανάσιμο τραυματισμό σκύλου στο Φαληράκι της Ρόδου
Συνελήφθη χθες (13.11.2014) το μεσημέρι στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αφάντου, ένας 74χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για θανάτωση ζώου.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε ύστερα από αστυνομική έρευνα χθες το πρωί στο Φαληράκι της Ρόδου ο κατηγορούμενος χτύπησε με σιδερένιο σωλήνα και τραυμάτισε θανάσιμα ένα κουτάβι.
Ο σιδερένιος σωλήνας που χρησιμοποίησε ο δράστης κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες το απόγευμα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Τονίζεται ότι ο βασανισμός, η κακοποίηση και η βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου καθώς και η οποιαδήποτε πράξη βίας σε βάρος του, όπως ιδίως η δηλητηρίαση, το κρέμασμα, ο πνιγμός, το κάψιμο, η σύνθλιψη και ο ακρωτηριασμός, αλλά και η αναίτια θανάτωση ζώου είναι πράξεις που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και τιμωρούνται με φυλάκιση ή χρηματική ποινή ή και με τις δύο ποινές σύμφωνα με τους Νόμους 4039/2012 και 1197/1981 όπως ισχύουν σήμερα.
Η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο της ευαισθησίας και της υποχρέωσής της για την πάταξη τέτοιων περιστατικών καλεί τους πολίτες που αντιλαμβάνονται κάποια από τις παραπάνω πράξεις να καταγγείλουν το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής ή στην οικεία Εισαγγελία

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...