7 Αυγ 2008

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ


Από το δήμο Καλλιθέας ανακοινώθηκε πως ξεκινάει από τη Δευτέρα 18 Αυγούστου η εφαρμογή των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα ισχύουν στην πλατεία του χωριού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η οδός Τιμίου Σταυρού γίνεται μονόδρομος με φορά προς την πλατεία. Πρόκειται για το δρόμο που κατεβαίνει από την εκκλησία και το δημαρχείο προς την πλατεία. Οσοι κατεβαίνουν θα πρέπει να πηγαίνουν δεξιά ή αριστερά (προς ΤΡΕΝΑΚΙ ή ΚΛΙΚ) αφού θα απαγορεύεται η άνοδος στο δρόμο προς τα γραφεία της Αστικής.
Η οδός 28ης Οκτωβρίου θα γίνει επίσης μονόδρομος με φορά προς την πλατεία. Η 28ης Οκτωβρίου είναι η κεντρική που κατεβαίνει προς την πλατεία και περνάει μπροστά από το ταχυδρομείο. Δεν έχει διευκρινιστεί αν η μονοδρόμηση αφορά όλο το μήκος της ή μόνο το τελευταίο κομμάτι άπό τα γραφεία της Αστικής μέχρι την πλατεία. Αν αφορά όλο το κομμάτι (ξεκινάει από το Kalithies Palace) τότε θα υπάρχει πρόβλημα με εκείνους που έρχονται από την Ψίνθο.
Τέλος μονόδρομοι με φορά απομάκρυνσης των οχημάτων από την πλατεία γίνονται και οι οδοί Κολοκοτρώνη (προς το ΤΡΕΝΑΚΙ) και Ελεούσης (προς ΚΛΙΚ και στρατόπεδο).
Το θέμα είναι αν όλοι μας σεβαστούμε αυτές τις αλλαγές ή κάνουμε του κεφαλιού μας όπως και παλιότερα.
Πολλοί μπορεί να διαφωνήσουν με τις αλλαγές αλλά κάτι πρέπει επιτέλους να γίνει με το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο χωριό.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...