2 Ιουλ 2010

ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!



Το δρόμο της εκκλησίας επέλεξε να υπηρετήσει άλλο ένα νέο παιδί από τις Καλυθιές. Ο επί πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και του Ερμή Παναγιώτης Ηλίας χειροτονήθηκε την περασμένη Κυριακή διάκος στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού, παρουσία του Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κυρίλλου. Το εκκλησιαστικό του όνομα είναι Ευάρεστος και την επόμενη Κυριακή 11 Ιουλίου θα ακολουθήσει η χειροτονία του σε ιερέα στον Ιερό Ναό Σωτήρος (Υψωση Τιμίου Σταυρού) στις Καλυθιές.
Αξιος!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ!!! ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ....ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ....ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ....ΧΑΡΙΚΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΠΑΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.ΤΟΝ...ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ...ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ..ΚΑΙ ΑΡΓΥΣΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΠΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΕΥΑΡΕΣΤΟΣ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΕΡΙΑΞΕΙ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ..ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ...ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΑΞΙΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΞΙΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

sinxaritiria se ayto to paidi gi auth tou thn apofash!!!!!! axios

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...