12 Ιουν 2013

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

Τρεις νεαροί στο Φαληράκι βίασαν και λήστεψαν Σουηδέζα τουρίστρια
Την οδήγησαν στην αυλή ακατοίκητου σπιτιού και μετά τον βιασμό της αφαίρεσαν μία φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο και 80 ευρώ. Άγνωστο ακόμα αν είναι έλληνες ή αλλοδαποί
Κρούσμα βιασμού με ληστεία προσπαθεί να εξιχνιάσει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, μετά από καταγγελία 26χρονης Σουηδέζας τουρίστριας.
 Το σοβαρό αυτό περιστατικό καταγγέλθηκε χθες στην Ασφάλεια από το ίδιο το θύμα που περιέγραψε πώς τρεις νεαροί την παρέσυραν στην αυλή ακατοίκητου σπιτιού όπου την βίασαν και της έκλεψαν μία φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.
 Δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία αν οι τρεις βιαστές και ληστές της νεαρής τουρίστριας είναι έλληνες ή αλλοδαποί. Η ίδια πάντως εξετάστηκε από γιατρούς του νοσοκομείου για να πιστοποιηθεί και επίσημα ο βιασμός της. Φαίνεται πάντως ότι οι τρεις νεαροί γνώριζαν τη Σουηδέζα τουρίστρια από διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο του Φαληρακίου, αλλά όχι μέχρι του σημείου που να δεχόταν η 26χρονη να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί τους.
  
ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 Την 11-6-2013/05.3,0 καταγγέλθηκε από 26χρονη αλλοδαπή υπήκοος Σουηδίας ότι, την 04,30 της ίδιας ημέρας στην περιοχή Φαληράκι Ρόδου, ενώ κινούνταν πεζή τρεις άγνωστοι άνδρες την ακινητοποίησαν με βία και αφού την οδήγησαν σε κήπο εγκαταλελειμμένης οικίας την εξανάγκασαν σε συνουσία.
 Επιπλέον οι δράστες της αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο, φωτογραφική μηχανή και 80 €. Διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

As ta vlepoune h topikes arxes ayta pou exoune mazepsei thn sara kai thn mara.Ola ta exoume sto faliraki MONO touristes pou den exoume ti tha ginei me aftein thn katastash?????

Ανώνυμος είπε...

Το αστυνομικο τμημα κλειστο η δημοτικη αστυνομια αδυνατει.Καθε μορφη παρανομιας ανθει.Απο βιαστες και κλεφτες μεχρι τσιγγανους και πλανοδιους φρουταδες στην παραλια.Καλο καλοκαιρι!!!!!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...