25 Μαρ 2008

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ;

Οσοι ήταν τα ξημερώματα στην πλατεία (λίγο μετά την 1) είδαν πάνοπλους αστυνομικούς να σταματάνε αυτοκίνητο με πολλούς αλλοδαπούς (που μένουν και εργάζονται στην περόχή) να κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους (μέχρι ξεγύμνωμα) και τελικά να μεταφέρουν το αυτοκίνητο σε χωράφι όπου ξήλωσαν τα πάντα. Ηταν προφανές ότι έψαχναν (και βρήκαν;) ναρκωτικά.
Δυστυχώς είναι κοινό μυστικό ότι αλλοδαποί έχουν μετατρέψει τις Καλυθιές και το Φαληράκι σε κέντρο άνομων πράξεων (ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ) κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι αστυνομικοί.
Υ.Γ. Και επειδή παρακολουθώντας την παρέλαση είδα ότι πολλά παιδιά αλλοδαπών συμβιώνουν αρμονικά στην μικρή μας κοινωνία θα είναι άδικο να βγάλουμε λάθος συμπεράσματα και να τους βάλουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Οι καλοί και όσοι δεν ενοχλούν έχω θέση στη χωριό μας και περνάνε καλά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα το σχολιάσω αυτό. θα πω μόνο πως το χωριό μας είναι πια επιεικώς τρισάθλιο! Καταρχάς δεν υπάρχει πλατεία. Είναι δρόμος-πάρκινγκ και όλο και συχνότερα ρινγκ και πεδίο μάχης. Φοβάσαι όχι απλώς να αφήσεις το παιδί σου μόνο του αλλά και εσύ ο ίδιος να κυκλοφορήσεις μετά τις 10. Βλέπω εδώ στα sites του δήμου.. πολιτιστικές εκδηλώσεις.. παραδοσιακά σπίτια.. όλες οι σαχλαμάρες μαζεμένες.. πραγματικά ένα κενό μέρος με ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ μέσα του. Χώρος για τα παιδιά 0. Χώρος για δημιουργική απασχόληση νέων 0. Χώρος για ανάπτυξη νέων 0. Χώρος για πνευματική και σωματική καλλιέργεια ο' . Που μπορώ να δώσω τα συγχαρητήρια μου? Στους άρχοντες, στους πολίτες, ή στα μικρά παιδιά και τη νεολαία που κυλάει προς το βάλτο και τις βρωμιές του σύγχρονου κόσμου.Οι παππούδες δεν θα πρέπει να παίρνουν πια γλυφιτζούρια και καραμέλες στα εγγόνια, αλλά χασίς αφού ρέει πια άφθονο στο χωριό μας και ήδη η νεολαία είναι καλά μέσα στο κόλπο ( για όσους κάνουν πως δεν βλέπουν). Τα θερμά μου συγχαρητήρια λοιπόν σε αυτούς που ξέρουν μόνο να βάζουν καρέκλες για τους επισήμους και που στόμα έχουν αλλά το έχουν για να κάνουν μόνο τους μάγκες.

Ανώνυμος είπε...

me aytoys poy ta othoyn edo stis kalithies ta narkotika kathomaste mazi toys pinoyme kafe kai sizitame pos perase i mera mas kseroyme ligo poli oloi pioi einai aytoi kai apla den milame.. exei kseperasei kathe opio... les pos eisai apo tis kalithies kai gelate ironika kai lene to exete aythono ekei to xasisi einai ntropi...einai megali ntropi.. mprabo se oloys mas..

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...