21 Ιουν 2008

ΣΕ ΚΩΜΑ ΜΑΘΗΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΟΥΣΙΕΣ...

Σοκ στην τοπική κοινωνία προκάλεσε η είδηση ότι χθες το βράδυ λίγο πριν τα μεσάνυχτα 15χρονος μαθητής του Γυμνασίου Καλυθιών (με καταγωγή από τη Βόρεια Ελ΄λάδα) βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση, στο προαύλιο της εκκλησίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νοσηλεύεται διασωληνομένος στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση αφού διαπιστώθηκε υπερβολική χρήση ουσιών (υπάρχουν φήμες για σκληρές ουσίες).
Χθες βράδυ το χωριό γέμισε αστυνομικές δυνάμεις μετά από τηλεφώνημα κατοίκων κοντά στην εκκλησία και τελικά εντοπίστηκε ο μαθητής, αλλά και άλλος ένας φίλος του που επίσης έκανε χρήση ουσιών.
Αρχικά κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι ο μαθητής σκόνταψε στα σκαλιά (ή ότι κάποιος τον έσπρωξε), αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι άλλη.
Το χωριό έχει γίνει κέντρο διακίνησης σκληρών ουσιών.

7 σχόλια:

pol είπε...

Το θέμα ,αν αληθε΄υει ,είναι σοβαρό και πρέπει να το δει κατάματα η τοπική μας κοινωνία πριν πάρει διαστάσεις.

Ανώνυμος είπε...

καλα ναμ συνεχισουμε ετσι!!!!μια χαρα θα παμε!!!τι να πω δεν εχω λογια να το σχολιακσω!!!μπραβο!!!!

Ανώνυμος είπε...

AUTO EGINE MESA STO SXOLEIO? GT AN EGINE MESA APO THN MIA EINAI KALO GT HDAN TA PAIDIA TI MPOREIS NA PA8EIS KAI ETSI DEN PROKEITE (TO POIO MEGALO POSOSTOA APO TA PAIDIA) NA PAROUNE TETOIA, APO THN ALLH MHPWS EINAI EIDH ARGA KAI AUTO TO PAIDI EXEI PARASHREI KAI ALLOUS MAZI, OXI MONO ALBANOS ALLA KAI DIKA MAS PAIDIA.

Ανώνυμος είπε...

πολύ λυπάμαι για αυτό που διαβάζω..
Είχα την εντύπωση πως οι Καλυθιές είναι κλειστή κοινωνία, και παραδοσιακή και πίστευα ότι δεν θα επηρρεαζόταν η τοπική κοινωνία από τα ναρκωτικά ή όχι τόσο.

Δεν ξέρω αν αυτό που θα πω είναι σχετικό ή όχι.. Μήπως οι γονείς του χωριού θα πρέπει να είναι λίγο πιο ανήσυχοι; Να καλούνε όποιον φίλο συναντιέται το παιδί τους στο σπίτι τους, για να ξέρει τι παρέες έχει το παιδί τους.. και να μην το παρατάνε από εδώ και από κει.

Φιλικά Τάσος.
smilingfacegr@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

kala re vgainete twra oloi kai lete oti dn ta xerate ola ayta.. ti einai ayta pou lete ??? oloi xeroun ti narkotiko kikloforei stis kalithies tha eprepe na vgeite k na ta peite oxi twra pou lete oti xafniazeste me ayta pou akoute xronia ginontai apla twra egine kati pio xontro k vgike sti fora aytoi pou ta poulane na skeftoun ligo k einai polloi...

tassos είπε...

ναι απλά εγώ δεν μένω Καλυθιές, μόνο για λίγες μέρες ερχόμουν. Από Σεπτέμβρη θα έρθω μόνιμα αν πάρω την μετάθεση..

all seemed so peaceful..

Ανώνυμος είπε...

Αναμενόμενο ήταν εφόσον έχει μαζευτεί η Σάρα και η Μάρα στο χωριό μας... Το χωριό πάει απ' το κακό στο χειρότερο και το μόνο που κάνουμε είναι να κλείνουμε τα μάτια μας και να ονειρευόμαστε πως κάποια μέρα θα ξαναγίνει όπως πριν. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ !!!!! ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΚΑΛΥΘΕΝΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ....!!!!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...