30 Ιουλ 2008

ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ










Σήμερα, με λίγες φωτογραφίες, θα σας αποδείξω γιατί δεν βάζουμε μυαλό, και γιατί είναι θέμα χρόνου να ξανακαούμε στις Καλυθιές, αλλά και να δημιουργήσουμε ανυπολόγιστη κατασροφή στο πανέμορφο δάσος μας στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.


Χθες πήρα τη φωτογραφική μου μηχανή και πήγα μια βόλτα μέχρι τον Αϊ Γιάννη. Πευκοβελόνες παντού, ξερά χόρτα δίπλα στο δρόμο και ειδικά γύρω από τις αποθήκες στη Φράγκα. Θα καούνε και μετά θα ψάχνουν δικαιολογίες.


Η τελευταία φωτιά απέδειξε ότι τα ποτάμια και τα ρυάκια πρέπει να είναι καθαρά για να αποτελούν φυσικό εμπόδιο στην επέκταση της. Οποιος δει το ποταμάκι μεταξύ του Αϊ Μηνά και της Φράγκας (εκεί που πήρε φωτιά πέρσι και επεκτάθηκε απέναντι) δεν έχει καθαριστεί. Τι να πω ρε παιδί μου. Ενδιαφέρεται κανείς πραγματικά ή όλοι είναι λόγια βαρύγδουπα. Δήμαρχε, δες τις φωτογραφίες και στείλε συνεργεία. Πρέπει να καθαριστούν όλες οι κοίτες των ποταμών για να μην τρέχουμε και δεν φτάνουμε όταν μπει κάποια φωτιά.


Και να φανταστεί κανείς ότι έφτασε ο Αύγουστος. Ο καθαρισμός έπρεπε να έχει γίνει τον Μάιο. Ο Θεός να μας φυλάει από τους έχοντες την ευθύνη που, οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι είναι πολύ καλοί στα λόγια

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φιλε τασο
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ-ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΕΡΕΩΤΗΤΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΕΚΤΕΚΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ
ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΝΑ ΠΙΑΝΑΝΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΕΥΚΟΒΕΛΟΝΕΣ (ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΦΑΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ-ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

kala eimaste sovaroi.o enas leei gia tis omades kai o allos gia ton faro. kai i diki sas voitheia pou einai. o kathenas as katharisei ta xorafia pou exei kai oloi mazi perioxes poy einai epikindines.alla pali oloi mas mono milame gia otidipote thema eimaste eidikoi ola ta xeroumekai apo praxeis miden.loipon akatharista tha ta afisoume giati o kathenas mas vgazeiu tin oura tou exo. me tin fotia den mporeis na ta valeis katharizontas omos exei ligoteres pithanotites. poios omos apo olous mas katharizei.kanenas

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...