4 Αυγ 2008

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ "ΑΝΤΙΟ"


Πριν από 20 μήνες περίπου, τον Οκτώβριο του 2006 κυκλοφόρησε Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ, η εβδομαδιαία εφημερίδα που είχε ως αντικείμενο τις δράσεις στο δήμο Καλλιθέας. Οσοι ζείτε στο χωριό σίγουρα την έχετε κρατήσει στα χέρια σας.
Δυστυχώς, πλέον η εφημερίδα αναστέλει την έκδοσή της, αφού τα οικονομικά δεδομένα είναι δυσβάσταχτα και είναι αδύνατον να τα επομιστεί ένα άτομο. Οι λόγοι είναι μόνο οικονομικοί.
Με αυτή την είδηση πολλοί θα στεναχωρηθούν και κάποιοι άλλοι θα χαρούν. Μακάρι να βρεθεί ένας τρόπος ώστε η εφημερίδα να επιστρέψει στα περίπτερα και να συνεχίσει να ενημερώνει τους κατοίκους των Καλυθιών.

Θέλω να γράψω πολλά γι' αυτή την απόφαση, αλλά ίσως κάποια άλλη στιγμή που θα έχει ξεπεραστεί το συναίσθημα.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι στήριξαν τον ΤΟΠΟ ΜΑΣ είτε διαφημίζοντας την επιχείρησή τους είτε αγοράζοντάς τον από τα περίπτερα.
Υ.Γ. Το blog θα συνεχίσει κανονικά την παρουσία του. Αλλωστε το οικονομικό κόστος είναι ελάχιστο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ζωή έχει ανατροπές πολλές φορές
που μας κάνουν ίσως και πιο δυνατούς.Είναι γεγονός ότι η εφημερίδα σου αφορούσε μια μικρή αγορά χωρίς κουλτούρα διαβάσματος(δες πόσες αθηναικές εφημερίδες έρχονται καθε πρωί στο χωριό).
Είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσεις να την ξαναεκδόσεις με μορφή που να αγγίζει μεγαλύτερο μέρος του νησιού μας.Οτι κι αν κάνεις σου εύχομαι καλή επιτυχία
Γ.Σ. Κώστας

Ανώνυμος είπε...

κρίμας ήτανε καλή εφημερίδα αν και δεν το καταλαβαίνω το εκονομικό το κόλλημα αφού ήτο γιομάτη με διαφιμήσεις σε κάθε ντεύχος ντης , ας γίνει πια online ;)

Ανώνυμος είπε...

META APO THN ISTORIA ME TIN MIKA IATRIDI I EFIMERIDA EXASE THN AKSIOPISTIA TIS KAI O KOSMOS DEN TIN EVLEPE OPOS PRIN.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ποτέ δεν είπα ότι είμαι αλάνθαστος. Μπορεί κάποιοι να θεωρούν πως ήταν λάθος η στήριξη της Μίκας στις εκλογές, όμως πρέπει όλοι να ξέρουν ότι στο ταμείο της εφημερίδας δεν μπήκε ούτε μία δραχμή. Αν τα είχα "πάρει" δεν θα έκλεινε Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Από εκεί και πέρα εγώ κρινόμουν κάθε εβδομάδα.

Τάσος Κώστας

Y.Γ. Να είστε σίγουροι ότι Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ θα ξανακυκλοφορήσει. Το πως, θα το μάθετε όλοι τους επόμενους μήνες

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...