15 Σεπ 2008

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ

Ενα απίστευτο περιστατικό σημέαδεψε τη χθεσινή 2η ημέρα του πανηγυριού μας. Λίγο μετά τις 8.15 και ενώ είχε βραδυάσει, δύο ομάδες αθίγγανων που πουλούσαν μπαλόνια, άρχισαν να παίζουν ξύλο στη μέση της πλατείας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φύγουν στον αέρα περίπου 50 μπαλόνια και κάποια από αυτά να καταλήξουν στην κολώνα της ΔΕΗ (υψηλή τάση) και να σημειωθεί έκρηξη. Η πλατεία βυθίστηκε στο σκοτάδι και οι τσιγγάνοι έσπευσαν να εξαφανιστούν αφού υπήρχε κίνδυνος για πολύ ξύλο. Χρειάστηκε να έρθει ειδικό συνεργείο της ΔΕΗ που αποκατέστησε τη ζημιά μετά από μία ώρα.
Το πανηγύρι γλίτωσε στο τσακ αφού αν το σκοτάδι παρέμεινε άλλη μία ώρα οι μπύρες θα ήταν ζεστές και τα όργαναν δεν θα έπαιζαν.

Βέβαια όλοι αυτοί οι ατσίγγανοι, οι γύφτοι, οι αλλοδαποί και τα άτομα χαμηλού μορφωτικού επιπέδου που έχουν κάνει "κατάληψη" στο χωριό μας, εκμεταλλεύονται τον.. πόθο για χρήμα που έχουν οι ιδιοκτήτες των παλιών σπιτιών που τα νοικιάζουν για 150 ευρώ το μήνα.

Οι Καλυθενοί είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Κάθε καρυδιάς - καρύδι το ανεχόμαστε. Καλά να πάθουμε.

1 σχόλιο:

tassos είπε...

Είχα έρθει για 3μερο Καλυθιές. Και νιώθω πολύ χαρούμενος που ήμουν παρών!

ήρθα λίγη ώρα μετά από το μπλακάουτ στην πλατεία. Πρώτα στο λούνα παρκ, στο πανηγύρι.. και πάμε για πλατεία.. ποια πλατεία;
στο σκοτάδι η πλατεία!!

Έλεος! Τέτοια μέρα;!!! Στην κοσμάρα τους είναι;!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...