4 Οκτ 2008

ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 0-0 Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Αλλους δύο πολύτιμους βαθμούς έχασε ο Απόλλων Καλυθιών που σήμερα το απόγευμα έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Ομόνοια Γενναδίου. Οι 150 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο Καλυθιών είδαν τον Απόλλων να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργεί φάσεις μόνο κατά διαστήματα. Η ομάδα δεν είχε σταθερό ρυθμό στο παιχνίδι της και μοιραία πέταξε τη νίκη. Οπως εξελίχθηκε ο αγώνας και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς αφού έχασαν καλές ευκαιρίες. Να σημειωθεί ότι η Ομόνοια Γενναδίου είχε και δοκάρι. Ο Απόλλων για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει να βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό, αλλά και να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό. Οτι καλό έκανε η ομάδα στο σημερινό παιχνίδι προήλθε από τις προσπάθειες των Αμερικάνα και Κυριακίδη. Στο ένα βίντεο η πολύ καλή ατομική ενέργεια του νεαρού Ελυσσαίου Αμερικάνα στο 1ο ημίχρονο η οποία είχε ως κέρδος ένα φάουλ στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Και στο δεύτερο βίντεο ο νεαρός Αμερικάνας μπαίνει ωραία στην περιοχή αλλά κανένας συμπαίκτης του δεν ακολούθησε την προσπάθεια Στο τρίτο βίντεο ο Παντίδος κάνει την σέντρα από αριστερά και ο Αμερικάνας από καλή θέση σουτάρει άουτ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
http://rodoslive.com/sports/index.php?option=com_joomleague&func=showResultsRank&p=1





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφορούν φήμες σύμφωνα με τις οποίες χθες σε συνάντηση με τους συμβούλους ο προπονητής Κώστας Καμπούρης υπέβαλε την παραίτησή του μετά από έντονη διαφωνία που είχε με μέλος του ΔΣ. Οι φήμες αναφέρουν ότι πείστηκε από τον πρόεδρο να ανακαλέσει την παραίτησή του και απέσπασε διαβεβαίωση ότι τον στηρίζουν στη δύσκολη προσπάθεια. Μάλιστα τα περί παραίτησης συζητήθηκαν και στ' αποδυτήρια των παικτών πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα.
Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τελικά

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...