25 Οκτ 2008

ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΜΗΣ

"Μαύρο" Σάββατο ήταν το σημερινό για τις δύο ποδοσφαιρικές ομάδες του χωριού μας.
Ο Απόλλων ηττήθηκε 2-0 στις Καλυθιές από τον Κλεάνθη Παραδεισίου και παραμένει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Ο Ερμής έχασε 1-0 στην Κρεμαστή από τον Φοίβο και απομακρύνθηκε από την κορυφή της Α' κατηγορίας.
Στο παιχνίδι των Καλυθιών οι Παραδεισιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3ο κάτι που διευκόλυνε το έργο τους. Ο Απόλλων στο 1ο ημίχρονο ήταν κακός και παρότι δεν πιέστηκε πολύ δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις. Οι παίκτες έχαναν εύκολα την μπάλα στο κέντρο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί εκνευρισμός. Ο Απόλλων απείλησε μόνο μία φορά μετά από συνδυασμό των Χατζή - Αμερικάνα - Παντίδου.
Στην επανάληψη ο Απόλλων προσπάθησε να ισοφαρίσει, δημιούργησε κάποιες φάσεις μπροστά στην εστία του Σαββιδάκη, αλλά ταυτόχρονα άφησε κενούς χώρους στον Κλεάνθη για αντεπιθέσεις. Οι Παραδεισιώτες πέρα από το 2-0 στο 75ο σημάδεψαν μία φορά το οριζόντιο δοκάρι και ανάγκασαν τον Στάμο Χατζηνικόλα να κάνει δύο πολύ δύσκολες αποκρούσεις σε εξ' επαφής κεφαλιές.

Στο παιχνίδι της Κρεμαστής ο Ερμής λύγισε στο τέλος (82o, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του τερματοφύλακα), όταν αγωνιζόταν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Λευτέρη Μαυρομούστακου στο 50ο (ο επόπτης είδε ότι έφτυσε αντίπαλο). Να σημειωθεί ότι ο Ερμής ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες, κυρίως με το Δημητρά, και σίγουρα αδικείται από την τελική έκβαση της αναμέτρησης. Για άλλη μία φορά φάνηκε ότι ο Ερμής είναι πολύ καλός στη δημιουργία φάσεων, έχει άμυνα που τρώει γκολ μόνο με λάθος, αλλά υστερεί στην τελική προσπάθεια. Κρίμα γιατί με την σημερινή εμφάνιση έπρεπε να φύγει νικητής από την Κρεμαστή.
Βέβαια υπάρχουν τρομερά παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή Αργυρόπουλου και η διοίκηση ίσως εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας και θα ζητήσει να μην οριστεί σε άλλο παιχνίδι.

Στο βίντεο η καλύτερη φάση που δημιούργησε ο Απόλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...