21 Νοε 2008

"ΜΕΤΑΘΕΣΗ" ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2

«Η Διοικητική Μεταρρύθμιση δεν πρόκειται να ματαιωθεί». Αυτό δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος αναγγέλλοντας όμως παράλληλα, στο Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ, την αναστολή εφαρμογής της τουλάχιστον μέχρι και τον Μάρτιο του 2009. Ο υπουργός δήλωσε ότι η παρούσα οικονομική πραγματικότητα δεν αφήνει περιθώρια υλοποίησης της νέας διοικητικής δομής της χώρας, αφού δεν υπάρχουν περιθώρια να αποδοδθούν οι απαραίτητοι πόροι. Ο κ. Παυλόπουλος είπε ακόμη ότι τον προσεχή Μάρτιο θα υπάρχει η δυνατότητα να εκτιμηθεί εκ νέου η οικονομική κατάσταση και με βάση τη συμφωνία που έχει γίνει με τους αιρετούς (ότι δηλαδή πρώτα θα δοθούν οι πόροι και μετά οι αρμοδιότητες) θα δρομολογηθούν εκ νέου οι εξελίξεις.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία εάν το νομοσχέδιο για τον Καποδίστρια ψηφιστεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009 τότε οι επόμενες εκλογές (Οκτώβριος 2010) θα γίνουν με βάση τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση. Εάν δεν ψηφιστεί τότε η κατάσταση θα παραμείνει ως έχει.
Υπομονή λοιπόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...