10 Ιαν 2009

ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ




Κακό ήταν το σημερινό Σάββατο για το ποδόσφαιρο του χωριού μας. Ο Ερμής, παρότι πάλεψε, ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από τον Ιάλυσο δεχόμενος δύο γκολ σε διάστημα 3 λεπτών. Ο Στάθης Φαρμακίδης είδε τους Μανέττα και Μαυρομούστακο να χάνουν κλασικές ευκαιρίες ακόμη και μόνοι τους απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μετά την σημερινή ήττα ο Ερμής υποχώρησε στην πέμπτη θέση έχοντας συγκεντρώσει 29 βαθμούς.

Στην μάχη της σωτηρίας τα σημερινά αποτελέσματα ευνόησαν τους αντιπάλους του Απόλλωνα. Η Ομόνοια Γενναδίου νίκησε εντός έδρας 1-0 τον Αγιο Γεώργιο Μαλώνας και ξέφυγε 5 βαθμούς από τον Απόλλωνα. Ο Ηρακλής Μαριτσών έφερε εντός έδρας 1-1 με τον Φοίβο ξκαι έχει τέσσερις περισσότερους βαθμούς από τον Απόλλωνα. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε δύο εβδομάδες στις Καλυθιές τον Ηρακλή και σε τρεις εβδομάδες θα παίξει εκτός έδρας με την Ομόνοια.
Μόνο θετικό αποτέλεσμα η ήττα του Διγενή με 2-1 από τον Κλεάνθη στο Παραδείσι. Οι Κοσκινιάτες βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από τον Απόλλωνα.
Ο Απόλλων στη θέση που είναι σήμερα (13ος) μπορεί να σωθεί μόνο αν παραμείνει ο Διαγόρας Βατίου στη Δ' εθνική (δύσκολο έργο).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΤΟΣ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΟΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΧΑΦ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΡΥΦΟΣ ΣΤΟΧΟΣ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΠΩΣ ΦΩΤΕΙΝΑ Η ΛΑΜΠΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΑΝΟΗΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΨΙΝΘΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΑΦΑΝΤΟΥ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΧΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΩΣ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΞΕΧΑΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...