11 Απρ 2009

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ









Μικρή ήταν η συμμετοχή στο κάλεσμα του Τοπικού Συμβουλίου Νέων για εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Φαληρακίου. Περίπου 40 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα δείγμα του ότι η νεολαία μας και γενικότερα η κοινωνία αδιαφορεί για δράσεις υπέρ του εθελοντισμού και του περιβάλλοντος.
Η κοινωνία μας δίνει πάντα δυναμικά το παρών μόνο σε "πανηγύρια".
Κρίμα, αλλά και μπράβο στα παιδιά του συμβουλίου Νέων για την προσπάθεια.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

egw then katharizo paralies pou tin proigoumeni imera pige i Α.Δ.Ε.KAI katharise kai episis to faliraki einai megalo kai oxi mprosta sto staplin kai to limanaki..........
mprabo axizi na poume mono stous dites kalimera sas

ksyrtsakos είπε...

Καλημέρα,
Καταρχήν να διορθώσω κάτι σε αυτό που είπες.Εδώ και πολλές μέρες ομπρελλάδες κατεβαίνουν και καθαρίζουν την παραλία. Το νόημα του Καθαρισμού της παραλίας δεν ήταν να καθαρίσει η παραλία αλλά να ενισχυθεί το πνεύμα εθελοντισμού στους νέους κυρίως και να ευαισθητοποιηθούν απέναντι στο φυσικό μας περιβάλλον.
Απλώς σε μερικά πράγματα τέτοια καχυποψία δεν χρειάζεται.
Για τους δύτες το μπράβο είναι λίγο...θα πείτε ακόμη περισσότερα μπράβο σε λίγη ώρα οταν δημοσιοποιήσουμε τις φωτογραφίες από τα σκουπίδια που ανέσυραν από τον πάτο της θάλασσας.

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι ομπρελάδες έιναι σε καθημερινή βάση και εργάζονται στην παραλία για να έιναι όλα έτοιμα για τη νέα σεζόν, δε σας αρέσει.... Τι να κάνουμε.... Αλλά απο πουκαμισάτους "νέους" που πάνε να "καθαρίσουν" την παραλία μόνο και μόνο για να κάνουν δημόσιες σχέσεις (και, όσοι απο τους οποίους, έχουν σπουδάσει "διέπρεψαν" ως μέλη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ) δε μπορούσα να περιμένω κάτι παραπάνω... Ρε ουστ!

Και για όσους λένε οτι οι ομπρελάδες έχουν το καλύτερο μεροκάματο, τους προτρέπω να πάνε να δουλέψουν εκεί και να δουν τη γλύκα... Τόσες ώρες κάτω απο τον ήλιο, σε ένα κλάδο που πλήττεται περισσότερο απο όλους τα τελευταία χρόνια επειδή κάποιοι συντοπίτες μας ανακάλυψαν την κότα με τα χρυσά αυγά (ξενοδοχειάκια με πισίνες που κρατάνε μέσα τους τουρίστες).... Και κράζετε χωρίς να ξέρετε.... Τι ποσοστό ρε παίρνει ο δήμος απο τα έσοδα των ομπρελάδων??? εεεε???? Τι ποσό μπάινει στην τσέπη των ομπρελάδων???? εεεε?????

έχουν δει τα ματάκια μου τόσα χρόνια πολλά σκηνικά... Το σωματείο των ομπρελάδων είναι το πιο κερδοφόρο του δήμου και όλοι το εκμεταλλεύονται.... Χρεώνουν σε αυτό έξοδα που γίνονται απο άλλους...

Άντε γεια ρε Καλυθενοί...

Ανώνυμος είπε...

Σιγά φίλε ή φίλη με την οργή σου. Σε αυτό τον τόπο κάποιοι δεν αντέχουν την κριτική

Ανώνυμος είπε...

φιλε οργισμενε ομπρελλα ασε τις οργισμενες απαντησεις και πρωτον κρατα κανενα φαναρακι και δευτερο το σωματειο των ομρελαδων ειναι επαγγελματικο δεν ειναι συλλογος που τα μελη τους ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ προσφερουν ο καθαρισμος που προσφερουν ειναι επι πληρωμη και για την οποια εκμεταλευση αναφερεσε αφορα την οποια διοιηκηση που εσυ εκλεγεις

Ανώνυμος είπε...

AYTO RE FILE TO "KRATA KAI KANENA FANARAKI"DEN TO KATALABA...GIA KANE TO PIO APLO..

Ανώνυμος είπε...

kalimera
se euxaristo gia tin giorthosi sinfono. alla katharizou kai ra petane stin monaxia ( lagkona ) apo piso stin alana.
aaaaa sto esperithes apo kato prin 2 i 3 xronia ixane bri mia narki, mesa sto kalokeri (aygousto)
oso gia to fusiki peribalon kai efthines, einai kathe mera ta tsigara, xartia, koutakia.... poy petame xamo . apo eki xekiname filemou.
kai ta perisotera skoupithi erxonta apo ta bouna me ton potamon.

Ανώνυμος είπε...

ego simera oida kati fortotades na mazeuoun amo apo to chaplin kai na tin petane mprosta sto alati .. (rousfeti !! ) ..

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...