21 Σεπ 2009

ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Με το… αριστερό ξεκίνησε η χρονιά για τον Απόλλωνα Καλυθιών που το απόγευμα της Κυριακής γνώρισε τον αποκλεισμό στο θεσμό του κυπέλλου. Το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άγιο Ισίδωρο κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι (κανονικός αγώνας και παράταση 0-0).
Οι παίκτες του Αγίου Ισιδώρου ευστόχησαν σε 4 εκτελέσεις, ενώ του Απόλλωνα σε δύο. Οι Κυριαζής και Βιτσέντζος είδαν τα πέναλτί τους να αποκρούονται από τον τερματοφύλακα του Αγίου Ισιδώρου.
Ο Απόλλων δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Αγιος Ισίδωρος αγωνίστηκε σε όλη την παράταση με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής.
Η σύνθεση του Απόλλωνα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς: Κακοσαίος, Θάνος, Κυριαζής, Μοσχιδιού. Β. Βιτσέντζος, Λαζαρίδης, Τσοπάνογλου, Κόκα (100 Μ. Σταυρής). Κισσανάκης, Κοσμάς, Σαββούλης (60’ Γ. Βιτσέντζος).
Να σημειωθεί ότι στον πάγκο δεν κάθισε ο προπονητής Νίκος Ταχραμάνης που απουσίαζε για προσωπικούς λόγους από τη Ρόδο, αλλά ο προπονητής της Β’ ομάδας του Απόλλωνα Κώστας Παπαστεργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...