15 Νοε 2009

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Γεμάτο ποδόσφαιρο ήταν το Σαββατοκύριακο, για όλες τις ηλικίες.
Για το ανδρικό πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Δωδεκανήσου ο Ερμής Καλυθιών αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στο Βάτι κόντρα στον τοπικό Διαγόρα. Η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να πάρει σημαντική νίκη αφού οι Βατενοί έπαιξαν για 75' με παίκτη λιγότερο (αποβολή).
Ο Ερμής μάλιστα κινδύνεψε να δεχθεί και τέρμα στην επανάληψη, αλλά ο πολύ καλός τερματοφύλακάς του Καραγιάννης εκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις.
Η σύνθεση του Ερμή: Καραγιάννη, Μαχαιρίδης (93' Στάθης), Παπαγεωργίου (68' Καντής), Κίτσος, Κατσιδώνης, Κιάρρι, Αττιτής, Μαυρομούστακος, Κυριαζής (91' Κώστας Γαλατάς), Μανέττας, Βασιλόπουλος.

Ο Απόλλων Καλυθιών για τη Β' κατηγορία νίκησε το Σάββατο στις Καλυθιές 4-1 τον αδύναμο (ουραγός) Ιάλυσο 97' με 4-1.
Μόλις στο 3' ο Κισσανάκης πέτυχε το 1-0, ακολούθηκε το 2-0 στο 8' με σκόρερ τον Τσοπάνογλου, ενώ άλλα δύο γκολ μπήκαν στην επανάληψη. Στο 50' ο Κισσανάκης έκανε το 3-0 ακι στο 78' ο Μπρισνόβαλης το τελικό 4-1. Η ευκολία του παιχνιδιού έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή Νίκο Ταχαραμάνη να χρησιμοποιήσει νεαρούς παίκτες από τα φυτώρια των ακαδημιών.
Η σύνθεση: Κακοσαίος, Ηλίας, Μοσχιδιού, Κώστας, Λαζαρίδης (35' Γ. Κυριαζής), Τσοπάνογλου (70' Μπρισνόβαλης), Κόκα, Πένεφ, Κοσμάς, Κισσανάκης, Γ. Βιτσέντζος (60' Ν. Τσίττας).
* Λόγω ρεπό οι εφηβικές ομάδες του Απόλλωνα και του Ερμή έδωσαν μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι. Το τελικό σκορ 4-1 υπέρ του Απόλλωνα.


* Το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο Καλυθιών φιλοξενήθηκε παιδικό τουρνουά της ΕΠΣΔ με την συμμετοχή παιδιών γεννηθέντα τα έτη 1998-1999-2000 και με την συμμετοχή των παιδικών ομάδων Απόλλων και Ερμή.



* Για το γυναικείο πρωτάθλημα το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Καλυθιών Σταυρός - ΕΝΑ Αφάντου 8-1. Στίς φωτογραφίες ο Σταυρός με τη ροζ εμφάνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...