20 Δεκ 2009

ΜΕ ΝΙΚΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ "ΜΑΥΡΟ" 2009



Με νίκη αποχαιρέτησε ο Απόλλων Καλυθιών το καταστροφικό 2009 που σημαδεύτηκε από τον υποβιβασμό, για 1η φορά στην ιστορία του, από την Α' κατηγορία και τη μέτρια παρουσία στη Β' τοπική κατηγορία.
Η ομάδα μας το μεσημέρι της Κυριακής παρά την κακή εμφάνιση νίκησε 2-0 τον αδύναμο Ζευς παρουσία μόλις 30 θεατών στις εξέδρες του γηπέδου Καλυθιών κάτι που δείχνει τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο σύλλογος αλλά και την ανάγκη να αλλάξει κάτι, ριζικά και άμεσα, στο ποδόσφαιρό μας (μία ομάδα στο χωριό).
Με τη νίκη αυτή ο Απόλλων έφτασε τους 17 βαθμούς και είναι στην 5η θέση. Η ομάδα μας απέχει 10 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ηρακλή Λάρδου και 6 βαθμούς από το δεύτερο στη βαθμολογία Κλεόβουλο Λίνδου.
Τα γκολ πέτυχαν οι Κοσμάς (στο 5') και Κισσανάκης (στο 60').
Η μόνη αχτίδα φωτός στο σκοτεινό τούνελ που βαδίζε ο Απόλλων η χρησιμοποίηση παικτών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής.
Η σύνθεση: Κούτρης, Χατζηδημητρίου, Αντόνι Γκεοργκίεφ, Νίκος Τσίττας, Στέργος Κώστας (46' Μανώλης Μοσχιδιού), Λαζαρίδης, Μιχ. Σταυρής (65' Τζαβάρας), Τσοπάνογλου, Μπρισνβόβαλης (θάνος), Κισσανάκης, Κοσμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...