27 Ιαν 2010

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ





Στις δύσκολες στιγμές που περνάει το ιστορικό σωματείο του Απόλλωνα Καλυθιών, αχτίδα ελπίδας προσφέρει η λειτουργίας των τμημάτων υποδομής.
Με επικεφαλής τον Σταμάτη Μπότση και άμεσους συνεργάτες τους Φώτη Κώστα, Βάιο Κώστα, Τάσο Κώστα, Αντώνη Κώστα, Σπύρο Κόκκινο καθώς και πολλούς άλλους που βοηθάνε με διάφορους υλικούς και ηθικούς τρόπους οι ακαδημίες του Απόλλωνα λειτουργούν ξεχωριστά από την ανδρική ομάδα. Πέρισσότερα από 100 παιδιά συμμετέχουν στις προπονήσεις των ακαδημιών υπό την τεχνική καθοδήγηση των Τάσου Καβουσανάκη - Κυριάκου Χατζηγιάννη - Μανώλη Κουφάλη. Στην αρχή της περιόδου την ευθύνη της Β' ομάδας είχε ο Κώστας Παπαστεργίου.
Την περασμένη εβδομάδα οι ακαδημίες του Απόλλωνα έκοψαν τη βασιλόπιτά τους στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου Καλυθιών. Οι νεαροί αθλητές και οι γονείς που έδωσαν το παρών αποκόμισαν χρήσιμες πληροφορίες από τη διαιτολόγο-διατροφολόγο Μάγδα Χατζηγεωργίου που μίλησε με θέμα "άθληση και διατροφή".
Πέρα από τη βασιλόπιτα και τις προπονήσεις τα μελλοντικά αστέρια του ποδοσφαίρου μας γίνονται μία μεγάλη παρέα συμμετέχοντας στα δείπνα που προσφέρουν δωρεάν επιχειρηματίες της περιοχής όπως το κινέζικο εστιατόριο Golden Wok, το εστιατόριο ΜΥΘΟΣ, το εστιατόριο ΜΙΜΑΚΟΣ και τα Fast Food ΑΛΩΝΙΑ και ΟΒΕΛΙΞ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...