19 Μαΐ 2010

ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΠΛΕΚΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ...


paralia elli laspi from NewsKosmos.com on Vimeo.


Εδώ στο δήμο Καλλιθέας, έχουμε τα προβλήματά μας, γκρινιάζουμε για τα πάντα, ρίχνουμε πάντα τις ευθύνες στο δήμαρχο Ιατρίδη, αλλά με τον Καλλικράτη τα πράγματα θα είναι χειρότερα. Θα ενσωματωθούμε με δήμους που έχουν μεγαλύτερα προβλήματα από εμάς και χειρότερους πολιτικούς. Διαβάστε το παρακάτω ρεπορτάζ και δείτε το βίντεο: Η κεντρική παραλία της πόλης της Ρόδου "εξαφανίστηκε"
Σε βούρκο έχει μετατραπεί μια από τις κεντρικότερες παραλίες της Ρόδου καθώς η δημοτική αρχή, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες έφερε άμμο από την Καβάλα και την εναπέθεσε στην πλαζ χωρίς να γίνει σωστή μελέτη και χωρίς να τοποθετηθεί χαλίκι με αποτέλεσμα στο πρώτο κύμα να παρασυρθεί όλη η άμμος στη θάλασσα.
"Καταστραφήκαμε" φωνάζουν αγανακτισμένοι οι ομπρελάδες που είδαν την περιουσία να χάνεται, ενώ οι τουρίστες που σκόπευαν να κολυμπήσουν σιχαίνονταν να βάλουν το δάκτυλο τους στο νερό.
Την ίδια ώρα η παραλία έχει υποχωρήσει τουλάχιστον 15 μέτρα και βράχοι έχουν πάρει τη θέση, της άλλοτε ξανθής αμμουδιάς της Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...