3 Σεπ 2010

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Το απόγευμα του Σαββάτου 4 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και στη μεγάλη κατηγορία (Α1) συμμετέχει ο Απόλλων Καλυθιών, όπως προέκυψε από την συνεργασία με τον Ερμή.
Η ομάδα μας την 1η αγωνιστική θα αγωνιστεί στο γήπεδο Αρχίπολης κόντρα στον τοπικό Εθνικό (ώρα έναρξης 5.00 μ.μ).
Την άποψη του για τη μέχρι σήμερα πορεία της προετοιμασίας αλλά και για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12.gr ο προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών κ. Δημήτρης Δογιάμας. Ο τεχνικός του συλλόγου αναφέρθηκε αρχικά στην προετοιμασία που έκαναν οι παίκτες του το καλοκαίρι λέγοντας: «Η προετοιμασία μας κύλησε καλά και χωρίς προβλήματα. Τα παιδιά έχουν μια ιδιαίτερη όρεξη και διάθεση να δουλέψουν κάτω από τις οδηγίες μας. Η προετοιμασία, όπως και τα φιλικά παιχνίδι τελείωσαν και πλέον μπαίνουμε σε εβδομάδα πρωταθλήματος».
Όσον αφορά τους στόχους του Απόλλωνα στο φετινό πρωτάθλημα, ο κ. Δογιάμας είπε: «Ευτυχώς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα. Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα σταθεί με αξιώσεις στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να είναι ανταγωνιστικό και αντάξιο της ιστορίας του Απόλλωνα». Ο τεχνικός του συγκροτήματος των Καλυθιών αναφέρθηκε και στην κλήρωση του πρωταθλήματος: «Δεν μπορώ να πω ότι η κλήρωση ήταν καλή ή κακή. Είναι μια σειρά αγώνων που καλούμαστε να ακολουθήσουμε αγωνιζόμενοι σοβαρά με όλες τις ομάδες». Κλείνοντας ο κ. Δογιάμας ευχήθηκε για τη νέα σεζόν που ξεκινάει σε μια εβδομάδα: «Εύχομαι σε όλο το Δωδεκανησιακό αθλητικό κόσμο και ειδικά σε αυτούς που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία. Πιστεύω ότι θα παρακολουθήσουμε ένα συναρπαστικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως ήταν και το προηγούμενο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...