10 Οκτ 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΒΑΓΙΑΝΟΣ


Ο Μιχάλης Βαγιανός αποφάσισε να συστρατευθεί στο πλάι του Γιώργου Χατζημάρκου και είναι υποψήφιος με τη Δημοτική Κίνηση «Η Ρόδος Μπροστά»! Είναι Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου. Είναι επιχειρηματίας, έγγαμος με δύο παιδιά. Αποφοίτησε από την Τεχνική Σχολή Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Ρόδου και το Εθνικό Ωδείο Ρόδου. Διετέλεσε επί 16 έτη Πρόεδρος των επαγγελματιών και ερασιτεχνών αλιέων Φαληρακίου και ήταν πρωτεργάτης για την αποπεράτωση του αλιευτικού καταφυγίου στο Φαληράκι. Επίσης, διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Κατασκευών Καλλιθέας τρία έτη.
Ο κ. Βαγιανός δηλώνει ότι «Η Ρόδος θα πρέπει να συνταιριάσει την αισθητική, την τουριστική, την πολιτισμική της εικόνα με τη δημιουργική παρουσία του ανθρώπινου δυναμικού της. Η Ρόδος οφείλει και πρέπει να γίνει ταυτόσημη με τον Πολιτισμό και την Τέχνη, με την οικολογική και περιβαλλοντική ανασυγκρότηση με την δίκαιη και αλληλέγγυα κοινωνία. Μια κοινωνία στην οποία ο κάθε πολίτης έχει δυνατότητα κι επιλογές στους δρόμους της ατομικής και συλλογικής ευημερίας. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να είμαστε…περήφανοι ξανά, με δήμαρχο τον Γιώργο Χατζημάρκο. Να κάνουμε τη Ρόδο μας πρωτεύουσα του Αιγαίου, όπως της αξίζει!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...