31 Οκτ 2010

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ ΣΕ ΚΑΛΥΘΙΕΣ-ΨΙΝΘΟ

Στο Δήμο Καλλιθέας και συγκεκριμένα στις Καλυθιές και στην Ψίνθο περιόδευσε το πρωί της Κυριακής ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Η Ρόδος Μπροστά» και υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Χατζημάρκος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και συνεργάτες της παράταξής του.
Ο κ. Χατζημάρκος, συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής και συναντήθηκε με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου. Ο υποψήφιος Δήμαρχος επισήμανε ότι «θέλουμε τα παιδιά μας να γνωρίσουν τις αρετές του Αθλητισμού, να τους δίνεται η ευκαιρία ν’ αναπτύξουν τα ταλέντα τους και να προπονούνται σε αξιοπρεπείς αθλητικές εγκαταστάσεις. Θέλουμε οι αθλητικές εκδηλώσεις και συνδιοργανώσεις που θα πραγματοποιούνται να αποτελούν παγκόσμιο μέσο προβολής της Ρόδου μας». Ο κ. Χατζημάρκος και μέσω των προγραμματικών θέσεων της Δημοτικής Κίνησης «Η Ρόδος Μπροστά» για τον Αθλητισμό, έχει δεσμευθεί ότι ως δημοτική αρχή:
-Καταγράφουμε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και ολοκληρώνουμε άμεσα όλους τους ημιτελείς αθλητικούς χώρους.
-Καθιερώνουμε τη Ρόδο ως μόνιμη έδρα διεξαγωγής διεθνών αθλητικών εκδηλώσεων.
-Διεκδικούμε το στρατιωτικό αεροδρόμιο Μαριτσών, για να δημιουργήσουμε στις εγκαταστάσεις του Διεθνές Κέντρο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.
-Αξιοποιούμε τις εγκαταστάσεις του Αγίου Σουλά, δημιουργώντας προπονητικό κέντρο.
-Καταρτίζουμε συγκεκριμένο πλάνο όλων των μορφών αθλητικών δραστηριοτήτων που μπορούν να αναπτυχθούν στο νησί, όπως για παράδειγμα η ποδηλασία, η ορειβασία, η ιστιοπλοΐα, η κατάδυση, το wind surfing, το kite surfing, το air ballooning.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΝΔ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ
ΣΥΝ ΤΟ ΛΑΟΣ ΒΟΗΘΟΜΕΝΟΣ
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΛΟΛΑ ΨΙΦΑΛΑΚΙΑ

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...