11 Φεβ 2011

ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Το Σάββατο ξεκινάει μία κρίσιμη εβδομάδα για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, τον αγαπημένο μας Απόλλωνα.
Ο Απόλλων βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει προκριθεί στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου.
Το μεσημέρι του Σαββάτου (3.00 μ.μ.) στο γήπεδο Καλυθιών ο Απόλλων θα υποδεχθεί τον Φοίβο Κρεμαστής με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης που θα τον διατηρήσει σε τροχιά κορυφής. Οι παίκτες καλούν τον κόσμο να γεμίσει τις εξέδρες και να δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα όπως στα ντέρμπι του 1ου γύρου.
Θα ακολουθήσει την Τετάρτη ο προημιτελικός κυπέλλου Δωδεκανήσου με τον Απόλλωνα να υποδέχεται του Νέους Διαγόρα. Σε περίπτωση πρόκρισης ο Απόλλων θα αγωνιστεί στον ημιτελικό και πάλι στις Καλυθιές με αντίπαλο τον ΑΟ Δικαίου Κω. Η ομάδα μας είναι δύο νίκες μακριά από τον μεγάλο τελικό.
Η "διαβολοβδομάδα" θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο με ταξίδι στην Κω για το παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΟ Δικαίου. Σε περίπτωση νίκης το Σάββατο κόντρα στον Φοίβο η Απόλλωνάρα θα πάει στην Κω για να παίξει "ζαριά τίτλου".
Πέρα από την τελική έκβαση της φετινής χρονιάς αποδεικνύεται εντός γηπέδου πόσο σωστή ήταν η καλοκαιρινή απόφαση για "συνένωση" του Απόλλωνα με τον Ερμή. Οι τσακωμοί στο ποδοσφαιρό μας σταμάτησαν και πλέον όλοι απολαμβάνουμε την ομάδα όπως τη θέλουμε, ψηλά στη βαθμολογία να αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.

1 σχόλιο:

ΠΑΓΚΑΔΑΚΗΣ είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ???????????

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...