10 Μαρ 2011

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΜΑΣ

Ο Δήμος Ρόδου, σε συνεργασία με τον χωρικό Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνου Αθηνόδωρο, το Γραφείο Εθελοντισμού και το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών, διοργανώνει :
Εθελοντικό καθαρισμό
από την περιοχή «Καστρί» έως το «Λαδικό»
την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Αναγνωρίζοντας τη σημασία των φημισμένων ακτών μας και το πόσο σημαντικός παράγοντας ανάπτυξης και ευημερίας καθίσταται για τον τόπο μας θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να διαφυλάξουμε τις παραλίες του νησιού μας καθαρές και υγιείς.
Η προσπάθεια για τον καθαρισμό των παραλιών όπως και το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος ήταν και είναι για μας ζήτημα πρώτης προτεραιότητας, όχι στα λόγια αλλά στα έργα.
Σημείο συνάντησης : Κέντρο παραλίας Φαληρακίου, από τις 9.00΄έως και τις 13.00΄
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στους :

o Σταυρή Μιχαήλ, Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών : 6946250046
o Πολυχρόνη Σάκη, Αντιπρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών : 6932266868

Από τα υλικά που θα μαζευτούν τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν οικολογικές κατασκευές συνδυάζοντας την προσφορά με την οικολογική δράση.

θα ήταν μεγάλη μας χαρά, να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τις δικές μας!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

exoume sxoleio na steilete lewforeio sthn megavli k sto zefiros na parete ta kali8enakia na voh8hsoume g ton topo mas! ;)

Ανώνυμος είπε...

ela pre taso pe to stauri a mas eseili loforeio a mas maepsi a rtoume aurio a soulomaepsoume thn paralia a mas edikiologisete k tis apousies mia k mia! dopia p to prwi to grafeio sthn megavli a mas pei ti wra a sas lamenoume... :)

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...