19 Μαρ 2011

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ


Το ποδόσφαιρο έχει την πλάκα του όσο πειράζει ο ένας τον άλλο, όσο το θέαμα είναι όμορφο και όσο τα μικρά παιδιά μαζεύονται στα γήπεδα και ξεφεύγουν από άλλες κακοτοπιές.
Οταν όμως η βία έρχεται δίπλα μας και κυριαρχεί τότε υπάρχει πρόβλημα. Και δυστυχώς χθες υπήρξε μεγάλο πρόβλημα. Αντί για αγάπη για τον Απόλλων είδαμε μίσος και βία. Οσες προκλήσεις και αν έγιναν όλα όσα επακολούθησαν δεν ταιριάζουν στην ομάδα μας. Και δεν ήταν η πρώτη φορά.
Και δεν θα είναι η τελευταία με τα μυαλά που κουβαλούν ορισμένοι.
Ολοι στο γήπεδο γινόμαστε αγνώριστοι και ξεφεύγουμε. Ομως η βία έχει και όρια... Και αυτή τη φορά τα ξεπεράσαμε σε υπερβολικό βαθμό.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφού τα 2/3 αυτόν που έρχονται στο γήπεδο , έρχονται με σκοπό να πλακωθούν στο ξύλο και όχι να παρακολουθήσουν το παιχνίδι

Ανώνυμος είπε...

εγω διαβασα τη σημερινη ανακοινωση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ενοιωσα θλιψη...ΔΗΛΑΔΗ κ.ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΛΥΘΙΩΝ και εκλεγμενε εκπροσωπε της τοπικης κοινωνιας...Στον αγωνα αυτο δεν επεσε ξυλο..δεν δαρθηκαν ανηλεως παικτες και παραγοντες της αντιπαλης ομαδας..Με ολα αυτα που ισχυριζεσαι δινεις το δικαιωμα στον καθε αλητακο να κανει τα ιδια και χειτοτερα καθε κυριακη..ειλικρινα ΛΥΠΑΜΑΙ..

Ανώνυμος είπε...

Ρε πλάκα μας κάνεις? Εσύ δεν ήσουν που προκαλούσες τους Παναθηναικούς μέσα από δημοσιεύσεις στο face book μετά από τα αίσχη στο Καραισκάκης?

Ανώνυμος είπε...

ρε Τασο εισαι σοβαρος κανενας φιλαθλος δεν χτυπησε αντιπαλο οι παιχτες και οι διοικιηση τα εκανε ολα. Εβγαινε εξω και ελεγε με το που βγουν ΓΑΜ...τους

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...