4 Απρ 2011

ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ



ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΚΗΣ ΔΟΥΒΑΛΗΣ
Την εντυπωσιακή του πορεία στο μπάσκετ με καρότσι συνεχίζει ο Α.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος επικράτησε στην Πάτρα των Τιτάνων Αχαϊας με 47-30. Η ομάδα του Μιχάλη Χατζηδημητρίου έκανε το 3 στα 3 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αποδεικνύοντας ότι για φέτος έχει ιδιαίτερα υψηλούς στόχους. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο από τους Τιτάνες, ωστόσο στη συνέχεια με κορυφαίους τους Χαμαντί και Παππά (πέτυχαν συνολικά 40 πόντους), πήραν εύκολα και δίκαια τη νίκη. Οι Πατρινοί προσπάθησαν όσο μπορούσαν και μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο δεν άφησαν τον Α.Σ. Δωδεκάνησος να ξεφύγει στο σκορ, ωστόσο στο τέλος οι Ροδίτες ανέβασαν την απόδοση τους και κέρδισαν με +17. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη ροδίτικη ομάδα επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο το δημοτικό σχολείο Καλυθιών, τα παιδιά του οποίου στη συνέχεια πήγαν στο γήπεδο και βοήθησαν τον Α.Σ. Δωδεκάνησος να πάρει τη νίκη. Οι μαθητές δημιούργησαν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα, ετοίμασαν πανό και δεν σταμάτησαν να φωνάζουν υπέρ της ροδίτικης ομάδας.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 9-12, 13-23(ημ.), 23-33, 30-47
Διαιτητές: Αναγνωστοπούλου- Αθανασόπουλος
ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΧΑΙΑΣ (Ηλιόπουλος): Παπαδημητρίου,. Χριστοδούλου, Σταμάτης 4, Αδαμόπουλος 4, Κρίσης 18, Κοντογιάννης 4, Τατάνι.
Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Χατζηδημητρίου): Μιχαήλου 5, Χαμαντί 22, Δαμασκηνός, Χατζηδημητρίου, Καρατζιάς, Παππάς 18, Στυλιανακάκης 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...