7 Απρ 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ-ΙΑΤΡΙΔΗ

Θέματα που αφορούν στον τουρισμό, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό της Δωδεκανήσου συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης με τη βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μίκα Ιατρίδη, η οποία τον επισκέφτηκε στο γραφείο του.

Η βουλευτής ενημερώθηκε για τις ενέργειες ανάπτυξης τουρισμού στη Δωδεκάνησο που προωθεί η κυβέρνηση και ειδικότερα για το πρόγραμμα συνεργασίας που θα υπογραφεί μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και του Δήμου Ρόδου για την ανάδειξη της παλιάς πόλης , για το Γκολφ Αφάντου, της παραλίας Τσαμπίκα και του Πρασονησίου καθώς και για άλλα θέματα, όπως για το κλειστό γυμναστήριο Φαληρακίου και τις ιαματικές πηγές Καλλιθέας.
Ο κ. Νικητιάδης εξήγησε στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας το σχεδιασμό και τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης και δεσμεύτηκε ο ίδιος προσωπικώς να διερευνήσει περαιτέρω και να επιδιώξει επίλυση του ζητήματος της πιστοποίησης των ιαματικών πηγών της Ρόδου και του κλειστού γυμναστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...