12 Ιουλ 2011

ΣΟΥΠΕΡ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


Tην τιμημένη φανέλα του Απόλλωνα Καλυθιών θα φοράει ξανά ο Γιάννης Αρχοντούλης που μετά από πετυχημένη περιπλάνηση στις επαγγελματικές κατηγορίες επιστρέφει στην ομάδα του χωριού του. Ο 32χρονος Αρχοντούλης ξεκίνησε σε μικρή ηλικία να παίζει μπάλα στις ακαδημίες του Λευτέρη Σταυρή και στην συνέχεια εντάχθηκε στην ΑΕ Πανογιαννιών. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του με την μικτή Δωδεκανήσου του άνοιξαν το δρόμο για μεταγραφή και έτσι βρέθηκε να αγωνίζεται στην Προοδευτική με την οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α' εθνικής. Εχει αγωνιστεί επίσης στον Διαγόρα, τον Εθνικό Αστέρα, την Κόρινθο και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Την περίοδο 2006-2007 ο Αρχοντούλης είχε αγωνιστεί με τον Απόλλωνα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα για 6 μήνες.
Φέτος πήρε την απόφαση να επιστρέψει μόνιμα στη Ρόδο και μετά από συζητήσεις με τη διοίκηση του Απόλλωνα συμφώνησε να ενταχθεί στην ομάδα μας. Ο Απόλλων με αυτή την κίνηση ενισχύεται σημαντικά και σίγουρα θα έχει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλήμα της Α1 Δωδεκανήσου. Να σημειωθεί ότι μέρος του κόστους της μεταγραφής θα καλυφθεί από επιχειρηματίες των Καλυθιών που δεν είναι μέλη του ΔΣ του Απόλλωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...