10 Σεπ 2011

Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ





Μία βραδιά διαφορετική από τις υπόλοιπες έζησαν το Σάββατο οι τουρίστες που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο Φαληράκι. Οι φιλαρμονικές ορχήστρες του πρώην δήμου Καλλιθέας Ρόδου και του δήμου Κω με τους ήχους τους έκαναν μελωδική την ζεστή νύχτα. Οι ήχοι που ακούστηκαν από τα παιδιά των δύο ορχηστρών ήταν υψηλού επιπέδου και το χειροκρότημα των θεατών ήταν έντονο και παρατεταμένο.
Η φιλαρμονική του τέως δήμου Καλλιθέας με έδρα τις Καλυθιές και υπό τις οδηγίες του αρχιμουσικού Γιώργου Μαλωϊνα εξακολουθεί να αποτελεί ένα μοναδικό κόσμημα για την περιοχή μας και οφείλουμε όλοι μας να την ενισχύσουμε για να διατηρήσει τη λάμψη της. Δυστυχώς στην εποχή του Καλλικράτη ο ενιαίος δήμος Ροδίων αδιαφορεί για τη φιλαρμονική του τέως δήμου Καλλιθέας.
* Στις φωτογραφίες δεν απεικονίζονται όλα τα μέλη της φιλαρμονικής μας αφού ο ρεπόρτερ του blog πήγε καθυστερημένα στην εκδήλωση και ενώ είχε ολοκληρωθεί η εμφάνιση της ομάδας του Γιώργου Μαλωίνας.
* Στη φιλαρμονική του δήμου Κω μετέχει και ένα παιδί από τις Καλυθιές, ο Νίκος Δρίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...