21 Δεκ 2011

ΚΟΝΔΥΛΙ 1,7 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση:Τις κατανομές για την εξόφληση έργων που εκτελούνται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και χρηματοδοτούνται από αμιγώς Εθνικούς πόρους υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.
Στην λίστα των έργων που δόθηκε στη δημοσιότητα υπάρχει και η χρηματοδότηση του τέως δήμου Καλλιθέας Ρόδου για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή Φαληρακίου με ποσό 1,775.045 ευρώ.
Στην ανακοίνωση δεν αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες αλλά εκτιμάται πως είναι τα χρήματα που είχε ανακοινώσει πριν λίγους μήνες η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και τα έκανε αποδοχή ο δήμος Ροδίων. Σύμφωνα με όσα είχαν ειπωθεί σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μέρος των χρημάτων θα δοθεί για εξόφληση δόσεων του δανείου ύψους 3 εκ. ευρώ που είχε πάρει ο δήμος Καλλιθέας από την τράπεζα Eurobakn και τα υπόλοιπα στους εργολάβους για εξόφληση εργασιών που έχουν ήδη γίνει. Το θέμα είναι πότε θα ολοκληρωθεί το κλειστό που έχει τεράστια ανάγκη ο Κολοσσός που πραγματοποιεί καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 και χρειάζεται νέα σύγχρονη έδρα για να μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το κλειστό Φαληρακίου υπήρχε ως κωδικός στον προϋπολογισμό του 2012 και ως κύρια αναφορά στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του ενιαίου δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...