1 Δεκ 2011

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ


Αγαπητοί επαγγελματίες & επιχειρηματίες ,
Μετά από χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας μου στο Φαληράκι και την Ρόδο, αποφάσισα να συμμετάσχω στις εκλογές του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, στο τμήμα Υπηρεσιών, με την παράταξη "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ" και με επικεφαλής τον Γιάννη Πάππου.

Η αδυναμία της τοπικής αυτοδιοίκησης να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας από τη μία, αλλά και το πλούσιο έργο των προηγούμενων διοικήσεων του Επιμελητηρίου Δωδ/σου (συμφωνία με Ryan Air, προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού, προσπάθεια κατάργησης ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ και πολλά άλλα) αποτέλεσαν το κίνητρο μου για την συμμετοχή στις εκλογές του Επιμελητηρίου, στο πλευρό του Γιάννη Πάππου. Σε μια παράταξη με ανθρώπους έμπειρους και αποτελεσματικούς, οι οποίοι πλαισιώνονται από νέους, με καινούριες ιδέες και κυρίως έχοντας την ανεξαρτησία, μακριά από πολιτικά γραφεία, να διεκδικήσει δυναμικά το καλύτερο για τον τόπο.

Μαζί με τους συνυποψήφιους μου από την περιοχή μας, τον Σάββα Παγωνάκη (Τουριστικό Τμήμα), Κυριάκο Αργυρού (Τουριστικό Τμήμα),, Δημήτριο Κεπέρη (Τουριστικό Τμήμα), Μιχάλη Αντωνίου (Τμήμα Υπηρεσιών), Γεώργιο Ευγενικό (Τμήμα Υπηρεσιών), Μαρία Κωβαίου (Εμπορικό Τμήμα), δημιουργήσαμε μια ικανότατη ομάδα, με μοναδικό σκοπό την εκπροσώπηση του τόπου μας στον θεσμό και την ανάδειξη του μέσα από το όραμα και τις ιδέες που διαθέτουμε.

Για τον λόγο αυτό, ζητάμε την στήριξη σας στις ερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου, για την ανάδειξη της νέας διοίκησης, ώστε το Φαληράκι και οι Καλυθιές, να έχουν την εκπροσώπηση που τους αξίζει!

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Περίδης του Γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...